Ratsastuskypärä QHP Miami Polo musta

149.50

Ratsastuskypärä QHP Miami polo visor on tukevan tuntuinen ja hyvin säädettävä malli.

Ratsastuskypärä QHP Miami Polo on tyylikäs

Säädettävä kypärämalli istuu tukevasti päähän ja on ihanan kevyt. Tässä mallissa on hyvä ilmastointi. Kiiltävän musta kuori ja iso lippa ovat yhdessä tyylikkään näköinen.

Mitä materiaalia QHP:n ratsastuskypärä on?

Kypärän keveyteen vaikuttaa sen EPS -rakenne. Sen ansiosta kypärästä on saatul istuva ja siromman näköinen kuin mallit yleensä ovat. EPS on pinnoitettu polycarbonaattikuorella mikä lisää kypärän iskunvaimennuskykyä samalla kun malli on slimmin näköinen ja kevyt.

Ratsastuskypärän hihnat ovat sivusta helppohoitoista keinonahkaa. Hihnat on helppo säätää kolmesta kohdasta minkä jälkeen käytät vain leukahihnan pikalukkoa.

Kypärässä on hyvin hengittävä coolmesh -vuoraus minkä voi irroittaa ja pestä.

Millaista mitoitusta QHP Miami -ratsatuskypärä on?

Yhden kuorikoon säätövara on 2-3 numeroa.Ympärysmitan lisäksi säätöhihnan paikkaa voi säätää juuri omaan kallon pohjaan asettuvaksi. Näin esimerkisi ponkkarin saa paremmin paikoilleen. Säätövara on korkeussuunnassa yllättävän hyvä!

Mittaa päänympärys ja valitse sitten lähimmäksi osuva kuorikoko. Minulla kypärät ovat yleenstä 57-58 kokoa ja tästä mallista menee M-L mikä on 57-59

Paino M-koossa on noin 500g

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Tässä uudessa QHP:n ratsastuskypärässä on hienon näköinen kuori. Pelkkä kiiltävä pinta himmeällä glitterillä tekee tästä mallista tosi hienon!

Istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän muoto ja QHP:n mallit asettuvat aina tosi hyvin päähän. Myös tämä Miami Polo on hyvä malli ns. normaalimalliseen päähän. Jos sinulle yleensä löytyy helposti kypärä niin tämän mallin säätömahdollisuus pitäisi olla riittävä. Säätövaraa on hyvin; minun 57-kokoiseen päähän menee 57-59 vaihtoehto hienosti.

Tätä kypärää saa kahtena eri mallina joista Miami Polo on isolla lipalla.

Tämä on muuten siinäkin mielessä varsin onnistunut malli sillä paksusta vuorauksesta huolimatta kypärä on kevyt.

Kypärän mukana tulee hengittävä suojapussi ja kiilloituspyyhe.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko