Ratsastuskypärä Horse Comfort Stardust

129.00

Ratsastuskypärä Horse Comfort Stardust

129.00

Ratsastuskypärä Horse Comfort Stardust on VG-1 -standardia noudattava kypärämalli. Tässä kypärämallissa on muotoiltu kuori ja ihana glitteri palkki. Stardust on todella tukevan tuntuinen päässä ja takana oleva säätö lisää kypärän ennestään hyvää istuvuutta.

Ratsastuskypärän materiaalit ja niiden hoito

Horse Comfort kypärän pinta helppoa pitää puhtaana sillä sen sileä pinta pyyhitään kostealla, puhtaalla pyyhkeellä. Glitteri-kohta puhdistetaan esimerkiksi kostealla sienellä. Hihnat ovat pehmeää nailonia joten ne voi pestä vedellä ja saippualla.

Horse Comfort kypärän mitoitus ja säätö

Säätömahdollisuus on kyllä fiksuutta; kypärän alle mahtuu tarvittaessa huppu, huivi  tai pipo. Ratsastuskypärää saa kahtena kuorikokona joista molemmissa on säätövaraa kolmen numeron verran. Tällainen säätömahdollisuus on fiksu juttu; vuodenajat vaihtuu helteestä pakkaseen mutta koko ajan voidaan käyttää samaa kypärää.

Ympärysmittaa säädetään takana olevasta säätökiekosta. Säätäminen on helppoa mutta varsinkin lasten kanssa voi olla hyvä katsoa oikea kireys niin, että lapselle laitetaan ratsastuksessa käytettävä pipo/huppu ja säädetään kypärä sitten kun se on aseteltu oikein päähän.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Ratsastuskypärä Horse Comfort Stardust noudattaa uutta VG1.01. standardia.

Kivan tuntuinen malli missä on tosi hyvä säätö ja glitteri on aina plussaa!

 

Lisätiedot

koko

,