Ratsastuskypärä Horse Comfort Sparkling

89.00

Ratsastuskypärä Horse Comfort Sparkling

89.00

Ratsastuskypärä Horse Comfort Sparkling on säädettävä, tukeva ja silti kevyt kypärä.

Ratsastuskypärä Horse Comfort Sparkling on helppohoitoinen

Horse Comfort kypärän pinta on helppo pitää puhtaana sillä sen sileä pinta pyyhitään kostealla, puhtaalla pyyhkeellä. Glitteri-koristeet puhdistetaan esimerkiksi kostealla sienellä tai pyyhkeellä mistä ei irtoa nukkaa. Hihnat ovat pehmeää nailonia joten ne voi pestä vedellä ja saippualla. Vuorikankaan voi pestä ratsastusvaatteiden mukana koneessa tai huuhtaista nopeasti käsin.

Horse Comfort ratsastuskypärä helppo säätää sopivaksi

Ratsastuskypärän säätömahdollisuus on kyllä fiksuutta; kypärän alle mahtuu tarvittaessa huppu, huivi  tai pipo kun löysäät säätöä. Vastaavasti lämpimämmillä keleillä kypärän saa säädettyä paljaaseen päähän napakasti istuvaksi.

Ratsastuskypärää saa kahtena kuorikokona joista molemmissa on säätövaraa neljän numeron verran. Tällainen säätömahdollisuus on fiksu juttu; vuodenajat vaihtuu helteestä pakkaseen mutta koko ajan voidaan käyttää samaa kypärää. Kasvavilla lapsilla säädettävä kypärä sopii hyvinkin useita vuosia.

Kypärän ympärysmittaa säädetään takana olevasta säätökiekosta. Säätäminen on helppoa mutta varsinkin lasten kanssa voi olla hyvä katsoa oikea kireys niin, että lapselle laitetaan ratsastuksessa käytettävä pipo/huppu ja säädetään kypärä sitten kun se on aseteltu oikein päähän.

 

Ratsastuskypärä noudattaa VG.1. -standardia.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Ratsastuskypärä Horse Comfort Sparkling on tosi kiva, hyvin istuva malli. Tällä kypärällä voi harrastaa ja kilpailla huoletta sillä se noudattaa uutta VG1.01. standardia.

Minusta helposti puhtaana pidettävät materiaalit ovat itsestään selvyys -ja ne tässä kypärässä siis on. Tuo etuosassa oleva (ja erottuva) kimaltava glitteri on sitten plussaa!

Meillä oli tätä vastaava ratsastuskypärä tarjouskypäränä Ratsastuksen Asiantuntija-ketjussa ja silloin kypärä oli supersuosittu. Nyt kypärä on vieläkin parempi sillä sen mallia on hieman uudistettu ja iskua vaimentavaa toppausta on entistä enemmän. Lippa on lähes saman muotoinen mutta tukevampi.

Tosi kiva kypärä ja kiva hinta!

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan noin 3-4 arkipäivässä. Tilatut kypärät voi noutaa myymälästä kun tilauksesta on saanut valmistumis-ilmoituksen.

 

 

Lisätiedot

koko

,