Ratsastuskypärä HH Regal Glossy musta ruusukulta

109.95

Ruusukulta ratsastuskypärä HH Regal Glossy on tukevan tuntuinen ja silti kevyt malli päässä.

Regal -malli on sporttista ulkonäköä yhdistettynä mielettömällä ruusukultaisella kiillolla ja kylläpä toimii!!!

Musta sileä mattapinta on tyylikäs mutta yksin se olisi tylsä -miten hyvin siihen sopii tuo ruusukullan sävyinen reunus!

Kypärässä on hyvin iskunvaimennusta ja säädettävä ympärysmitta niinkuin lähes kaikissa meidän kypärämalleissa.

Sisäpuoli kuivuu nopeasti jos hiki yleensäkään pääsisi tulemaan sillä tässäkin kypärämallissa on hyvät ilmastointiaukot. Ja vuorikankaan voi toki irroittaa ja pestä.

Ratsastuskypärän lippa ei rajoita näkökenttää. Pehmeissä nailonhihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää.

Regal Glossy -ratsastuskypärän mitoitus on normaalia. Minulla on yleensä 57- ja 58 -kokoisia kypäriä ja tässä menee isompi 58-60 koko. Säätövaraa on hyvin jotta tarvittaessa alle voi laittaa kypärähupun. Tämä on hyvä malli jos kallon malli on ns. normaali tai hieman pyöreä.

Hyvin toppausta ja silti tosi kevyt päässä; paino n.530g.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

 

Poista

Kuvaus

Ruusukulta ratsastuskypärä on SE juttu myös vuonna 2021! Tässä Regal Glossy-mallissa ei ole kimallusta vaan ainoastaan kiiltoa -ja minkälaista kiiltoa! Ruusukulta koristaa mustaa pintaa hienosti!

Tuota kiiltoa ei kannata säikähtää, tässä mallissa on helppohoitoinen pintamateriaali. Kypärän pehmeissä hihnoissa on helppo säätö ja leuan alla oleva lukko on näppärä käyttää.

Tämän vuoden ensimmäinen kypäräuutuus on kyllä pähee!

Myymälän kappaleet postitetaan tilauspäivänä

 

 

Lisätiedot

koko