Ratsastuskypärä Glitz musta

125.50

Ratsastuskypärä Glitz on tukevan tuntuinen, hyvin säädettävä kevyt malli.

Ratsastuskypärä Glitz

Hollantilaisen QHP:n ratsastuskypärät ovat mukavan tuntuisia, kivan näköisiä ja materiaaleiltaan helppohoitoisia kypäriä. Tässä uusimmassa Glitz-mallissa on nimensä mukaisesti hohtavaa glitteriä koristeena.

Glitz -kypärässä on useita kuorikokoja. Yhdessä kuorikoossa säätövara on 2-3 numeroa. Lisäksi saat säädettyä mallia ovaaliksi tai pyöreäksi sillä ratsastuskypärässä on mukana kaksi erimallista toppausta joista valitset omaan päähäsi paremman tuntuisen. Fiksua, eikö vaan?

Kypärässä on myös pehmustetut hihnat ja hyvä ilmastointi. Glitz -kypärän kuoressa on hienot glitterikoristeet ilmastointipalkissa ja lisäksi on tuo edessä oleva koristenauha minkä voi halutessa irroittaa pois.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Ratsastuskypärä Glitz on tukevan tuntuinen hyvin istuva malli missä on hyvät ilmastointiaukot. Nopeasti kuivuva vuorikangas on irroitettava ja sen voi pestä niin usein kun on tarvis.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän muoto. Tämä Glitz -malli uppoaa hyvin päähän joten se tuntuu tukevasti istuvalle. Lisäksi siinä on säätö ja mallia voi muokata mieleiseksi sen irtovuoren avulla. Oikea koko on aika tarkalleen oma päänympärysmitta.

Tämä on kyllä kivan näköinen ja ennenkaikkea tukeva, turvallinen, kivan mallinen kypärä!

 

 

 

Lisätiedot

koko

,