Ratsastuskypärä fairplay Quantinum Eclipse

165.00

Ratsastuskypärä fairplay Quatinum Eclipse on tukevan tuntuinen ja hyvin säädettävä malli.

Ratsastuskypärä fairplay Quantinum Eclipse on isolla lipalla

Uusi fairplay kypärämalli on kyllä hieno!

Säädettävä malli istuu tukevasti päähän ja on kevyt. Tässä mallissa on hyvä ilmastointi ja toki myös pestävä vuorikangas. Mattamusta kuori on tyylikkään näköinen ja siihen sopii hyvin keskipalkin koristeellinen kimallus. Ja minkälainen kimallus!!!

Yhden kuorikoon säätövara on 2-3 numeroa. Mittaa päänympärys ja valitse sitten lähimmäksi osuva kuorikoko.

Paino 520g.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Poista

Kuvaus

fairplay Quantinum Eclipse kokomustana on HIENO!!!

Tässä mallissa on hienosti kimaltava koriste keskipalkissa. Mattamusta kypärä olisi jo näin tosi tyylikäs mutta tässä Eclipse -mallissa on lisäksi isompi lippa!

Se teknisempi puoli eli materiaalit ovat toki tärkeitä nekin – tässä Quantinum Eclipse -mallissa on nopeasti kuivuva vuorikangas mikä on irroitettava ja pestävä. Kypärän sileä pinta on helposti sienellä tai pyyhkeellä putsattavissa.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän muoto. fairplay -ratsastuskypärä uppoaa päähän ja tuntuu tukevalle. Hyvä malli ns. normaalimalliseen päähän mikä ei ole todella soikea/kapea eikä vastaavasti todella pyöreä. Säätövaraa on hyvin; minun 57-kokoiseen päähän menee M (56-58).

Tämä on muuten siinäkin mielessä varsin onnistunut malli sillä paksusta vuorauksesta huolimatta kypärä näyttää yllättävän sirolta päässä -ja on kevyt!

 

 

 

 

Lisätiedot

koko