Ratsastuskypärä fairplay Quantinum Eclipse Chic Rg normilippa

145.00

Ratsastuskypärä fairplay Quatinum Eclipse Chic Rosegold on tukevan tuntuinen ja hyvin säädettävä malli.

Ratsastuskypärä fairplay Quantinum Eclipse Chic Rosegold

Säädettävä kypärämalli istuu tukevasti päähän ja on kevyt. Tässä mallissa on hyvä ilmastointi ja toki myös pestävä vuorikangas. Mattamusta kuori on tyylikkään näköinen ja siihen sopii hyvin keskipalkin koristeellinen kimallus. Ja hei, minkälainen kimallus???!!! Onhan tuo nyt todella kaunis! Mustassa keskipalkissa on mustan ja ruusukullan sävyisiä koristekiviä. Ja Chiq-kuviointi on niin kaunis!

Tämä malli on normaalikokoisella, hieman joustavalla lipalla. Saman kypärän saa siis nyt molemmilla lippavaihtoehdoilla.

Yhden kuorikoon säätövara on 2-3 numeroa. Mittaa päänympärys ja valitse sitten lähimmäksi osuva kuorikoko.

Paino S-koossa noin 460g

M-koossa noin 520g

L-koossa noin 560g (paino +/- 20g)

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Myymälässä on hetitoimituksessa M-kuorikoko. Muiden toimitusaika on noin 3-4 päivää.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

fairplay Quantinum Eclipse Chic Rosegold ratsastuskypärä on nyt myös normaalilla lipalla.

Tässä mallissa on kaksivärinen hienosti kimaltava keskipalkki. Ja joo, kimallus on mustan ja ruusukullan sävyisillä kivillä. Ja on hieno!!!

Se teknisempi puoli eli materiaalit ovat toki tärkeitä nekin – tässä Quantinum Eclipse -mallissa on nopeasti kuivuva memoryfoam- vuorikangas mikä on irroitettava ja pestävä. Kypärän sileä pinta on helposti sienellä tai pyyhkeellä putsattavissa.

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän muoto. fairplay -ratsastuskypärä uppoaa päähän ja tuntuu tukevalle. Hyvä malli ns. normaalimalliseen päähän. Jos sinulle yleensä löytyy helposti kypärä niin tämän mallin säätömahdollisuus pitäisi olla riittävä. Säätövaraa on hyvin; minun 57-kokoiseen päähän menee M (56-58).

Tämä on muuten siinäkin mielessä varsin onnistunut malli sillä paksusta vuorauksesta huolimatta kypärä näyttää yllättävän sirolta päässä -ja on kevyt (M-koko noin 520g).

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,