Ratsastuskypärä Botanic sininen

125.50

Ratsastuskypärä Botanic on tukevan tuntuinen ja hyvin säädettävä kevyt malli.

Ratsastuskypärä Botanic

Hollantilaisen QHP:n ratsastuskypärät ovat mukavan tuntuisia, kivan näköisiä ja materiaaleiltaan helppohoitoisia kypäriä. Tässä uusimmassa Botanic-mallissa on kaunis brodeeraus ja siinä koristekiviä. Samanlaisia blingejä on myös kypärän etuosassa olevassa koristenauhassa. Ja jos et tykkäisi nauhasta niin sen saa helposti pois!

Botanic -kypärässä on useita kuorikokoja. Yhdessä koossa säätövara on 2-3 numeroa ja lisäksi saat säädettyä mallia ovaaliksi tai pyöreäksi. Tuo kypärän muodon muuttaminen ovaaliksi tai pyöreäksi onnistuu koska tässä uudessa ratsastuskypärässä on mukana kaksi erimallista toppausta joista valitset omaan päähäsi paremman tuntuisen. Fiksua, eikö vaan? Irtosisuksia voi pestä ja niitä saa myös varaosana jos haluat jossain vaiheessa uuden vuorikankaan.

Kauniin sinisessä kypärässä on myös pehmustetut hihnat ja hyvä ilmastointi. Botanic -kypärän kuoressa on hienot brodeeraukset ja niihin sopii hyvin ilmastointipalkissa oleva kiiltävä niklattu koristereuna.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Myymälässä on yleensä heti toimitettavana koko 57-59. Se lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Muita kokoja täydentyy viikoittain.

Poista

Kuvaus

Ratsastuskypärä Botanic on tukevan tuntuinen ja hyvin istuva malli missä on hyvät ilmastointiaukot. Nopeasti kuivuva vuorikangas on irroitettava ja sen voi pestä niin usein kun on tarvis. Mikromokkainen pintakangas on tyylikkään näköinen -ja tuo brodeeraus! Ihana!

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän muoto. Botanic -ratsastuskypärä uppoaa hyvin päähän joten se tuntuu tukevasti istuvalle. Mutta varsinkin tuo säätö ja irralliset vuorikankaat ovat SE juttu säätämisessä. Kypärän oikea kuorikoko selviää kun mittaat päänympäryksen.

 

 

 

Lisätiedot

koko