Ratsastuskypärä Botanic musta

129.50

Ratsastuskypärä Botanic on tukevan tuntuinen ja hyvin säädettävä kevyt malli.

Ratsastuskypärä Botanic

Hollantilaisen QHP:n ratsastuskypärät ovat mukavan tuntuisia, kivan näköisiä ja materiaaleiltaan helppohoitoisia kypäriä. Tässä uusimmassa mustassa Botanic-kypärässä on kaunis brodeeraus ja koristekiviä. Samanlaisia blingejä on myös kypärän etuosassa olevassa koristenauhassa. Ja jos et tykkäisi nauhasta niin saat sen helposti pois!

Botanic -kypärässä on useita kuorikokoja. Yhdessä koossa säätövara on 2-3 numeroa ja lisäksi saat säädettyä mallia ovaaliksi tai pyöreäksi. Tuo kypärän muodon muuttaminen ovaaliksi tai pyöreäksi onnistuu koska tässä uudessa ratsastuskypärässä on mukana kaksi erimallista toppausta joista valitset omaan päähäsi paremman tuntuisen. Fiksua, eikö vaan? Kypärässä on kiinni pyöreämmän kallonmallin vuori ja paketissa tulee ovaali irtovuori. Irtosisuksia voi pestä ja niitä saa myös varaosana jos haluat jossain vaiheessa uuden vuorikankaan.

Kauniissa kypärässä on myös pehmustetut hihnat ja hyvä ilmastointi. Botanic -kypärän kuoressa on hienot brodeeraukset ja niihin sopii hyvin ilmastointipalkissa oleva kiiltävä niklattu musta koristereuna. Botanic-koriste tulee näkymään myös Sasha-ratsastussaappaan vaihdettavassa koristeessa sekä satulahuovissa.

Ratsastuskypärä noudattaa VG1 01.040 2014-12 standardia.

Toimitusaika nyt noin 7-8 päivää

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ratsastuskypärä Botanic on kauniin näköinen ja hyvin istuva malli missä on hyvät ilmastointiaukot. Nopeasti kuivuva vuorikangas on irroitettava ja sen voi pestä niin usein kun on tarvis. Mikromokkainen pintakangas on tyylikkään näköinen -ja tuo brodeeraus on aivan ihana!

Se istuvuuteen olennaisesti vaikuttava juttu on kypärän muoto. Botanic -ratsastuskypärä uppoaa hyvin päähän joten se tuntuu tukevasti istuvalle. Mutta varsinkin tuo säätö ja irralliset vuorikankaat ovat SE juttu säätämisessä.

Kypärän oikea kuorikoko selviää kun mittaat päänympäryksen.

 

 

 

Lisätiedot

koko