Ratsastushousu lasten kokopaikka Fun Sport Chili

49.00

Ratsastushousu lasten kokopaikka Fun Sport Chili

49.00

Lasten ratsustushousu Fun Sport on keväästä syksyyn tarkoitettu ratsastushousu missä on kokopaikat ja puuvillasekoitekangas.  Normaalivyötäröisessä ratsastushousussa on lycrapunttilahkeet aivan kuten aikuistenkin housuissa.

Ratsastushousun kangassekoite on 95% puuvillaa ja 5% elastania joten se on mukavan tuntuista, hyvin joustavaa ja istuvaa kangasta. Materiaali on hieman paksumpaa kuin leggarimaisissa kesäkeleille tarkoitetuissa versioissa. Tässä Fun Sport housussa on kokopaikka mitä on toivottu grippiversioiden rinnalle.

Ja vaikka lapset haluaisivat, että housu on niin tiukka, että se soi päällä niin ottakaa silti se seuraava kokovaihtoehto. Kylmällä säällä on parempi pitää kokoa reilumpaa housua niin saa sukkahousut tai leggarit alle.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää silloin kun housua ei ole myymälässä. Chili on nyt alkavan kevät/kesäkauden uusi kiva väri!

Konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä, kirjopesuaineella.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lasten ratsastushousu on normaalia kokoa eli tästä otetaan esimerkiksi 164cm koko jos muutkin vaatteet ovat olleet sitä kokoa. Toki nopeasti kasvavien lasten kohdalla valitsisin mielummin sen pykälää isomman koon ns. kasvunvaraa. Toisaalta hieman reilu koko on fiksu siinäkin mielessä, että viileällä säällä saa leggarit alle.

Lasten ratsastushousu on aina joustavaa ja mukavan tuntuista kangasta niinkuin tässä Fun Sportissakin on. Housun kangassekoite on 95% puuvillaa ja 5% elastania, joten se on mukavan tuntuista ja hyvin istuvaa. Sivusuunnan joustoa on sen verran kivasti, että housun alle tosiaan saa laitettua sukkahousut tai leggarit. On kuitenkin hyvä tuputtaa niitä leggareita alle sillä lasten tunneilla harvemmin tehdään niin paljon asioita etteikö tunnilla ehtisi tulla vilu.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää.

Lisätiedot

koko

, , ,