Ale!

Ratsastushousu lasten kokogrippi Vivien 176cm

99.00 69.00

Lasten sininen ratsastushousu kokogrippi mallina ja joustavalla kankaalla on tosi kiva

Lasten Vivien ratsastushousu on kokogripillä

Vivien on hyvin helposti päälle kiskaistava malli missä on kokogrippipaikka, superjoustava sekoitekangas ja lisänä malli minkä ansiosta housu istuu hyvin myös ristiselästä.

Ohut kangassekoite on mukavan tuntuista ja joustavaa. Nämä ovat superkivat kesällä!

Slimmin näköinen malli on suosittu oikeastaan kaiken mallisilla ratsastajilla. Joustavan kangassekoitteen ansiosta housu istuu lähes kaikille.

 

Miten tässä kokogrippi ratsastushousu mallissa valitaan koko?

Ratsastushousu kokogrippisenä mallina on normaalia mitoitusta.

Jos housukoot ovat nyt 164cm ja naisten 34-kokoja niin nämä ovat lähellä oikeaa!

Lahkeissa on lycrapunttilahkeet. Materiaalit ovat aika pehmeitä ja joustavia joten liian pitkän lahkeen voi kääntää kaksinkerroin ja laittaa ratsastussukan lahkeen päälle.

 

Miten ratsastushousu kokogrippi mallina huolletaan

Pienet kuratahrat ja kuolat saa kankaasta pois pyyhkimällä. Siinä vaiheessa kun pieni pyyhkiminen ei vaan enää riitä niin ratsastushousut pestään 30 asteessa koneessa.

Käännä ratsastushousu nurinpäin ja pese se hienopesuohjelmalla. Pesuaineeksi käy nestemäinen kirjopesuaine. Housuihin ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut kesällä ulkona niin valitse paikka mihin aurinko ei pääse paistamaan tuntitolkulla. Vaikka housuissa ei ole puuvillaa niin auringon säteet kyllä vaikuttavat värin tasaisuuteen myös muissa kankaissa.

Poista

Kuvaus

Lasten ratsastushousu kokogrippi mallina on ihanan joustavaa kangasta!

Vivien on istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta joustava polyamidi/elastan -kangas pelastaa paljon! Suorahko senttikoon malli on itseasiassa yllättävänkin tilava.

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähtävän tarraavat. Näissä ELTin ratsastushousuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille ja niin on tässä lasten housussakin. Kokogrippihousu istuu vyötäröltä ja varsinkin ristiselästä sillä housu on tosi hyvin leikattu.

Vivien on mukavan tuntuinen  ”sukkahousu” päällä missä joustosta huolimatta on kunnon ratsastushousun fiilinki. Eikä tuota slimmiä leikkausta ole tarvinnut säikähtää sillä kangas todella joustaa sivusuunnassa tosi hyvin.

Vyötärö asettuu hyvälle ns. normaalille korkeudelle ja on hyvä kun takaosa nousee himpun korkeammalle.

Koossa 176cm on vyötärönympärys 66cm ja lantio venyttämättä 74cm Lahkeen sisäsivun pituus on 75cm.

 

Lisätiedot

koko