Ratsastushousu lapsille kokopaikka Fun Sport sininen

49.00

Lasten ratsustushousu Fun Sport on keväästä syksyyn tarkoitettu ratsastushousu missä on kokopaikat ja joustava puuvillasekoitekangas. Normaalivyötäröisessä ratsastushousussa on lycrapunttilahkeet aivan kuten aikuistenkin housuissa.

Ratsastushousun kangassekoite on 95% puuvillaa ja 5% elastania joten se on mukavan tuntuista, hyvin joustavaa ja istuvaa kangasta. Materiaali on paksumpaa kuin leggarimaisissa kesäversioissa. Tässä on myös kokopaikka eli housu on superkiva melkein kelillä kuin kelillä -ja kestää reippaampaakin ratsastamista.

Ja vaikka lapset haluaisivat, että housu on niin tiukka, että se soi päällä niin ottakaa silti se seuraava kokovaihtoehto. Kylmällä säällä on parempi pitää kokoa reilumpaa housua niin saa sukkahousut tai leggarit alle.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää silloin kun housua ei ole myymälässä.

Konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä, kirjopesuaineella.

Osasto: Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Lasten ratsastushousu on normaalia kokoa eli tästä otetaan esimerkiksi 164cm koko jos muutkin vaatteet ovat olleet sitä kokoa. Toki nopeasti kasvavien lasten kohdalla valitsisin mielummin sen pykälää isomman koon niin viileällä säällä saa leggarit alle.

Ratsastushousun kangassekoite on 93% puuvillaa ja 7% elastania, joten se on mukavan tuntuista ja istuvaa kangasta. Sivusuunnan joustoa on sen verran kivasti, että housun alle tosiaan saa laitettua sukkahousut tai leggarit.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää jos koko on loppunut myymälästä.

Lisätiedot

koko

, ,