Ratsastushousu lapsille kokogrippi Fun Sport sininen

49.00

Lasten ratsustushousu Fun Sport on keväästä syksyyn tarkoitettu ratsastushousu missä on kokogrippipaikat ja joustava puuvillasekoitekangas. Normaalivyötäröisessä ratsastushousussa on lycrapunttilahkeet aivan kuten aikuistenkin housuissa.

Ratsastushousun kangassekoite on 95% puuvillaa ja 5% elastania joten se on mukavan tuntuista, hyvin joustavaa ja istuvaa kangasta. Materiaali on paksumpaa kuin leggarimaisissa kesäversioissa. Tässä on myös kokopaikka eli housu on superkiva melkein kelillä kuin kelillä -ja kestää reippaampaakin ratsastamista.

Ja vaikka lapset haluaisivat, että housu on niin tiukka, että se soi päällä niin ottakaa silti se seuraava kokovaihtoehto. Kylmällä säällä on parempi pitää kokoa reilumpaa housua niin saa sukkahousut tai leggarit alle. Housun leikkaus on lapsille suunniteltu niin, että vyötäröllä on tilaa ja malli on vyötäröstä lantioon aika suora. Senttikoossa lahkeet ovat aika slimmit mutta kangas joustaa.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää silloin kun housua ei ole myymälässä.

Konepesu 30 asteessa nurinpäin käännettynä, kirjopesuaineella.

Osasto: Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Lasten ratsastushousu kokogrippipaikalla on normaalia kokoa eli tästä otetaan esimerkiksi 164cm koko jos muutkin vaatteet ovat olleet sitä kokoa.

Koossa 164cm on vyötärönympärys 66cm ja lantio 70cm. Reisi on 40cm ja lahkeen sisäsivun pituus 63cm.

Kokogrippihousu on hieman joustavampi paikan kohdalta kuin perinteinen kokopaikka. Nämä senttikoon housut ovat ns. “pitkiä, kapeita, suoria” sillä eihän lapsilla tai hyvin nuorilla teineillä vielä ole esim. lantion tai pohkeiden kaarta. Mitoitus tuntuu siinä mielessä naftille, että minä suositan aina kaikille sitä pykälää isompaa kokoa kuin arkivaatteet ovat -näitä ridahousujahan kuitenkin pidetään määrällisesti vähemmän kuin arkivaatteita.

Ratsastushousun kangassekoite on 95% puuvillaa ja 5% elastania, joten se on mukavan tuntuista ja istuvaa kangasta. Sivusuunnan joustoa on sen verran kivasti, että housun alle saa sukkikset.

Toimitusaika on noin 7-10 arkipäivää jos koko on loppunut myymälästä. Tätä puuvillasekoitehousua alkaa nyt olla myymälässäkin sitä mukaa kun sää lämpenee.

Lisätiedot

koko

, , ,