Ratsastushousu kokopaikka korkealla vyötäröllä sininen Fun Sport

59.50

Ratsastushousu kokopaikka korkealla vyötäröllä sininen Fun Sport

59.50

Ratsastushousu kokopaikka korkealla vyötäröllä on nimeltään Fun Sport.

Ratsastushousu korkealla vyötäröllä

Kokopaikka malli Fun Sport on ns. perinteinen ratsastushousu puuvillasekoitekankaalla ja kokopaikoilla. Tässä mallissa on nyt uutuutena tuo korkea vyötärömalli mikä on hyvin istuva ja tukevan tuntuinen.

Fun Sport on helposti päälle sujautettava malli sillä puuvilla/elastan -kangassekoite joustaa sopivasti. Kangas on mukavan tuntuinen ihoa vasten samoin kuin kokopaikka. Housuilla pysyt satulassa ja paikkamateriaali on kulutuskestävää. Kontrastipaikkojakin on ollut aikoinaan ja on tosi kiva, että näitä supersuosittuja juttuja saa edelleen.

Millaista mitoitusta ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat?

Ratsastushousun mitoitus on hieman naftia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa valitaan koko 40. Vaikka vyötärö ja housun leikkaus onkin slimmiä niin kangassekoite joustaa kyllä .

Koossa 36 on vyötärönympärys 64cm ja lantio 76-82. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 68cm ja lantio 84-88cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 88-94cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Ratsastushousun pesu

Kokopaikkainen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut ulkona, tarkasta etteivät ne kesällä ole suorassa auringonvalossa näin sinisen väri pysyy tasaisempana.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ratsastushousu kokopaikka korkealla vyötäröllä on aika toimiva yhdistelmä. Kokopaikkaahan oli aiemmin paljon ennenkuin grippihousut tulivat. Näille kokopaikoille on silti kysyntää sillä kaikki eivät halua grippejä. Tämä uusin malli on lisäksi korkeammalla vyötäröllä mitä on toivottu puuvillasekoitekankaaseen. Ja mitä väriin tulee niin sininen on aina tykätty. Ratsastushousu on hyvä olla useampana eri variaationa sillä ratsastajilla on erilaiset mieltymykset myös ratsastushousuille.

Fun Sport on kauniisti istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta puuvilla/elastan -kangas joustaa hieman! Malli käy aika monen mallisille ratsastajille.

Ratsastushousun kokopaikka on pitävää ja silti pehmeän tuntuista. Näissä saksalaisen ELTin ratsastushousuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Korkealla vyötäröllä oleva ratsastushousu istuu vyötäröltä ja selästä superhyvin! Housun vyötärönauha on normaalia leveämpi ja se tuntuu hyvin tukevalle mahaa ja selkää vasten.

Ratsastushousu korkealla vyötäröllä toimitetaan nyt keväällä 8-10 päivän toimitusajalla sillä pandemia hidastaa hieman meidän täydennyskuormien liikkumista.

 

Lisätiedot

koko

, , ,