Ratsastushousu kokopaikka korkealla vyötäröllä musta Fun Sport teinit

59.50

Ratsastushousu kokopaikka korkealla vyötäröllä musta Fun Sport teinit

59.50

Ratsastushousu kokopaikka korkealla vyötäröllä on nimeltään Fun Sport.

Ratsastushousu korkealla vyötäröllä

Kokopaikka malli Fun Sport on ns. perinteinen ratsastushousu puuvillasekoitekankaalla ja kokopaikoilla. Tässä mallissa on nyt uutuutena tuo korkea vyötärömalli mikä on hyvin istuva ja tukevan tuntuinen.

Fun Sport on helposti päälle sujautettava malli sillä puuvilla/elastan -kangassekoite joustaa sopivasti. Kangas on mukavan tuntuinen ihoa vasten samoin kuin kokopaikka. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa ja paikkamateriaali on kulutuskestävää.Musta-harmaa yhdistelmä on kivan näköinen. Kontrastipaikkojakin on ollut aikoinaan ja on tosi kiva, että näitä supersuosittuja juttuja saa edelleen.

Millaista mitoitusta ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat?

Ratsastushousun mitoitus on hieman naftia eli jos yleensä käytät vaatteissa 164cm -kokoa niin tässä mallissa voi ottaa 170cm koon. Vaikka vyötärö ja housun leikkaus onkin slimmiä niin kangassekoite joustaa hieman.

176cm koko on hyvä kun naisten 34/36 on vielä liian leveä.

 

Ratsastushousun pesu

Kokopaikkainen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut ulkona, tarkasta etteivät ne kesällä ole suorassa auringonvalossa.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ratsastushousu kokopaikka korkealla vyötäröllä on aika toimiva yhdistelmä. Kokopaikkaahan oli aiemmin paljon ennenkuin grippihousut tulivat. Näille kokopaikoille on silti kysyntää sillä kaikki eivät halua grippejä. Tämä uusin malli on lisäksi korkeammalla vyötäröllä mitä on toivottu puuvillasekoitekankaaseen. Ratsastushousu on hyvä olla useampana eri variaationa sillä ratsastajilla on erilaiset mieltymykset myös ratsastushousuille.

Fun Sport on kauniisti istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta puuvilla/elastan -kangas joustaa hieman! Nämä teinien senttikoot ovat selkeästi kapeampia kuin naisten numerokoot.

Ratsastushousun kokopaikka on pitävää ja silti pehmeän tuntuista. Näissä saksalaisen ELTin ratsastushousuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Korkealla vyötäröllä oleva ratsastushousu istuu vyötäröltä ja selästä superhyvin! Housun vyötärönauha on normaalia leveämpi ja se tuntuu hyvin tukevalle mahaa ja selkää vasten.

Ratsastushousu korkealla vyötäröllä toimitetaan nyt talvella 8-10 päivän toimitusajalla silloin kun housu tulee varastosta.

 

Lisätiedot

koko

,