Ratsastushousu kokogrippi sininen Gala teinit

99.00

Ratsastushousu kokogrippi sininen Gala teinit

99.00

Ratsastushousu kokogrippi paikalla ja superjoustavalla kankaalla on uusia housumalleja.

Gala on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli missä on kokogrippipaikka, joustava polyamidi/elastan sekoitekangas ja lisänä uusi malli minkä ansiosta housu istuu hyvin ristiselästä.

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia joskin malli on slimmi. Jos naisten 36 on liian leveä niin tästä on hyvä ottaa 176cm koko. Jos senttikoot ovat yleensä 160cm -> otetaan tästä 164cm.

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ratsastushousu kokogrippi malli Gala on kauniisti istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Nyt tästä mallista on saatavana myös ns. teinikokoja 164 ja 176cm. Tämä kokolisäys on tosi tervetullut meidän hoikille ratsastajille joille naisten pienimmät koot ovat liian leveitä.

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähtävän tarraavat. Näissä ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille ja niin on tässä Gala- housussakin. Kokogrippihousu istuu ristiselästä hyvin sillä housu nousee hieman takaa.

Gala on mukavan tuntuinen  ”sukkahousu” päällä missä joustosta huolimatta on kunnon ratsastushousun fiilinki. Eikä tuota slimmiä leikkausta ole tarvinnut säikähtää sillä kangas joustaa sivusuunnassa tosi hyvin. Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat ja pölyt lähtevät pyyhkäisemällä.

Vyötärö asettuu hyvälle ns. normaalille korkeudelle ja on hyvä kun takaosa nousee korkeammalle.

 

Lisätiedot

koko

,