Ratsastushousu kokogrippi sininen Elly Plus size

89.95

Ratsastushousu kokogrippi sininen Elly Plus size

89.95

Ratsastushousu kokogrippi paikalla ja joustavalla kangassekoitteella Plus-mitoituksella on uusin housumalli.

Elly Plus size on hyvä malli ja sitä oli aiemmin myynnissä kokopaikalla mutta nyt tämäkin housu on koko grippisenä. Ja toinen hyvä muutos on kangassekoite mikä ei enää ole puuvillasekoitetta vaan polyesteri/viskoosi/elastania. Johan on mukavan tuntuinen kangas!!!

Elly on edelleen samaa hyvää istuvaa mallia mutta tosiaan mukavammalla, joustavalla kankaalla.

Mitoitus on vyötärön osalta samaa kuin muissa ELT:n ratsastushousuissa mutta lantio ja reisien kohta on sitten kurvikkaampaa. Esimerkiksi koossa 46 on vyötärö noin 86cm ja lantio 102cm. Koossa 48 on vyötärö 90cm ja lantio 106cm. Koossa 50 on vyötärö 94cm ja lantio 110cm. Isoimmassa Elly-housussa (koossa 52 ) on vyötärönympärys 98cm ja lantio noin 115cm. Kangas tosi venyy hieman kun housut vetäisee jalkaan.

Toimitusaika varastosta on nyt noin 8-10 päivää.

Konepesu nurinpäin käännettynä kirjopesuaineella 30 asteessa.

 

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Ratsastushousu kokogrippi mallina on suosituin housumalli ja nyt tämä Plus-mitoituksen Elly on tosi hyvä lisä joukkoon! Tässäkin mallissa kokogripit ovat pitävät mutta eivät liian tarraavat.

Näissä ELTin housuissa on aina aika kivat mallit meille suomalaisille. Jo viime kauden Plus-housu oli tykätty ja nyt tämä uusi malli on vielä parempi. Elly-ratsastushousu istuu ristiselästä hyvin sillä vyötärö nousee korkeammalle ja siihen on tehty v-leikkaus.

Elly on mukavan tuntuinen  ”sukkahousu” päällä missä joustosta huolimatta on kunnon ratsastushousu fiilinki. Eli vaikka joustoa on niin nämä eivät todellakaan ole leggarit!

Tarkka kokotaulukko tulee myöhässä mutta noin nyrkkisääntönä ajattele vyötärönkoko mikä vastaa ns. normimitoituksen housua. Elly-malli on vyötäröstä aika lailla samaa, lantio ja reidet ovat muodokkaammat.

 

 

Lisätiedot

koko

, , , , ,