Ratsastushousu kokogrippi sininen Ariat Eos 2.0 Full seat

99.50

Ariat ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat nimeltään Eos 2.0 Full Seat Tight. Jos nämä eivät ole ihanan tukevan tuntuiset päällä niin sitten en enää tiedä mitkä muka ovat!

Ariat Eos 2.0 ratsastushousut istuvat superhyvin

Eos 2.0 on hyvin istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Tässä ratsastushousussa on korkea ja leveä vyötärönauha mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Eos 2.0 -ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Tämä korkeavyötäröinen Ariatin ratsastushousu on joustavaa kompressionmaista polyester/elastan -sekoitekangasta. AriatTEK -kankaat ovat mukavan tuntuisia sillä ne hengittävät niin hyvin. Tässä Eos -mallissa on käytetty 72% kierrätettyä polyesteria ja 28% elastania.

Lahkeissa on molemmilla puolilla taskut esim puhelinta varten. Tässä housussa “regular” lahjemitta käy useimmille ratsastajille hyvin. Ja vitsit mitkä lahkeet; oikein odottaa lämpimiä kelejä jotta pääsee fiilistelemään tuota hengittävää kangasta!

Millaista mitoitusta Ariat -ratsastushousut ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa valitaan S -koko. Vaikka vyötärö ja housun leikkaus on slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa tosi hyvin. Lahkeen regular-mitoitus sopii useimmille.

Mittausohjeet ja mittataulukot ovat tässä mukana kuvina.

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

Myymälän housut lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ariat ratsastushousu kokogrippi mallina on korkeahkolla vyötäröllä. Joustava kompressiomainen kangassekoite on tässä Ariatin Eos 2.0 -mallissa SE juttu. Joustavan kangassekoitteen ansiosta tämä EOS -malli on istuva oikeastaan kenelle tahansa. Ratsastushousu näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava polyesteri/elastan -kangas pelastaa paljon! Ja huom! tässä housussa on käytetty polyesterissa kierrätysmateriaalia ja se on hyvä se!!!

Kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä satulaan. Silikonigrippi kestää hyvin päivittäisessä käytössä. Ainoa asia mitä sinun täytyy muistaa, on se ettet pese housuja liian kuumassa.

Näissä Ariatin malleissa on hyvä mitoitus. Ratsastushousu istuu vyötäröltä ja selästä superhyvin! Housun vyötärönauha on selkeästi leveämpi ja se tuntuu mukavan tukevalle mahaa ja selkää vasten.

Jos yleensä käytät esim. 38/40 tai S/M-kokoa niin S on hyvä. Housu saa olla aika napakka päällä.

Lisätiedot

koko

,