Ratsastushousu kokogrippi musta Gala

99.00

Ratsastushousu kokogrippi musta Gala

99.00

Kokogrippi ratsastushousu Gala on superjoustavalla kankaalla oleva uusi housumalli.

Kokogrippi ratsastushousu Gala mustana

Gala on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli missä on joustava polyamidi/elastan sekoitekangas. Slimmi ratsastushousu on sikäli perinteisen tuntuinen, että niitä saa kiskoa päälle aivan kuten puuvillasekotteisia aikoinaan. Vaikka housu tuntuu alkuun ihan älyttömän tiukalle niin sekoitekangas kuitenkin muotoutuu aika nopeasti. Slimmi housu on joustava ja mukava päällä mutta silti se tuntuu ratsastusHOUSULLE eikä legginssille.

Tässä housussa on kokogrippipaikat mitkä ovat pitävät. Paikka tuntuu kivalle satulassa ja se on jo nyt osoittautunut kestäväksi. Tätä kokogrippiä on mennyt niin kouluun kuin esteisiinkin eli paikan malli on niin makukysymys että selviää vain kokeilemalla.

Vaikka Gala on slimmi malli sitä menee kaikkia kokoja ja hyvin monen mallisille ratsastajille. Ei siis pidä säikähtää tuota ”slimmi” sanaa -tässä housussa kangas joustaa ja vyötärö asettuu ns. normikorkeudelle. Ja se pysyy myös takaa hyvin eikä housu valu alaspäin vaikka kyykit laittamassa suojia.

Millainen mitoitus kokogrippi ratsastushousu Galassa on?

Tämä ratsastushousun mitoitus on himpun naftia eli meillä asiakkaat valitsevat yleensä numeroa isomman koon kuin yleensä (eli tässä on sellainen Pikeur-fiilinki).

Koossa 36 on vyötärönympärys 65cm ja lantio 75-85. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 75cm ja lantio 85-90cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm. Mittasin itseltäni myös reidenympäryksen mikä on 55cm ja pohkeenympäryksen 36cm.

Koossa 40 on vyötärö 80cm ja lantio 90-95cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Miten kokogrippi ratsastushousu pestään?

Kokogrippi ei vaadi mitään erityisiä toimenpiteitä. Ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä kirjopesuaineella. Kokogrippi kestää linkousta mutta kangassekoite on urheiluvaatteisiin rinnastettavaa ja siksi housu kannattaa pestä ohjelmalla missä voi valita pienemmän linkouksen.  Pese housut 30 asteessa mieluiten nestemäisellä pesuaineella.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ratsastushousu kokogrippi mallina on suosituin housumalli ja näistä Gala saattaa tulla suosituimmaksi.  Se on kauniisti istuva slimmi malli. Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähtävän tarraavat. Näissä ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille ja niin on tässä Gala- housussakin. Kokogrippihousu istuu ristiselästä hyvin sillä housu on tosi hyvin leikattu.

Kokogrippi ratsastushousu Gala on mukavan tuntuinen  ”sukkahousu” päällä missä joustosta huolimatta on kunnon ratsastushousu fiilinki. Eikä tuota slimmiä leikkausta ole tarvinnut säikähtää sillä kangas joustaa sivusuunnassa tosi hyvin. Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

Vyötärö asettuu hyvälle ns. normaalille korkeudelle ja on hyvä kun takaosa nousee korkeammalle.

 

Lisätiedot

koko

, , ,