Ratsastushousu kokogrippi muotoiltu vyötärö sininen euro-star Equitation Queen

189.50

euro-star Equitation Queen ratsastushousut ovat hyvin istuvalla muotoillulla vyötäröllä.

Ratsastushousuissa on mielettömän kivan tuntuinen kangas ja tosiaankin hyvin tukevan tuntuinen, istuva vyötärömalli!

Siniset euro-star ratsastushousut ovat todella kauniit

Equitation Queen on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli. Tässä ratsastushousussa on muotoiltu vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

euro-star -ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on ”sopivasti” tarraavaa eli näillä housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa mutta voit myös tehdä pientä muutosta istunnassa ilman, että housut ovat jämähtäneet satulaan kiinni. Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Sininen housu on helppo yhdistää muihin väreihin. Ja miten hieno on tuo kimaltava koristelu housun vyötärössä!

Millaista mitoitusta ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia. Jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa valitaan koko 76 mikä on 38 pidennetyllä lahkeella. Vaikka vyötärö ja housujen leikkaus on slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa kivasti.

euro-starin housusta on vain pidennetyt lahkeet sillä ne sopivat pääsääntöisesti suurimmalle osalle asiakkaista.

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut ulkona, tarkasta etteivät ne ole suorassa auringonvalossa jotta sininen väri ei kauhdu.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

Poista

Kuvaus

euro-star ratsastushousut muotoillulla vyötäröllä ovat ihanan tuntuiset päällä!

Tekninen kangassekoite on tuulen ja kosteuden hylkivää -näistä housuista pienet lika -ja kuolatahrat pyyhitään pois tuosta vaan!

Mutta sitten se malli! Varsinkin vähän kurvikkaampaan kroppaan tämä Equitation Queen on ihan super! Vyötärö on kapea ja muotoiltu. Sen lisäksi että se todella istuu se myös tiiviisti istuvana mallina pitää huolen, ettei selkä pääse kylmettymään. Ja sitten tuo superjoustava tekninen 4-waystretch kangassekoite!!!

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä samalla tavalla kuin levygrippi.

euro-starin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Saksalaisten merkkien mallit istuvat aina aika kivasti eikä tämä malli ole poikkeus.

Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa näitä housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kura ja kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

Kaiken teknisyyden ja istuvuuden lisäksi nämä ovat myös KAUNIIT -eikö vaan? Kyllä se kimallus on kumma juttu! Kirkasta blingiä tässä housussa on takana vyötäröllä sekä lahkeessa.

Lisätiedot

koko