Ratsastushousu kokogrippi leggins Vivien

99.00

Ratsastushousu kokogrippi leggins Vivien

99.00

Kokogrippi leggins ratsastushousu silikonipaikalla ja superjoustavalla kankaalla on uusin alkavan kevätkauden housumalli.

Vivien on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli missä on kokogrippipaikka, joustava polyamidi/elastan sekoitekangas ja lisänä uusi vyötärömalli mikä istuu hyvin sillä siinä on joustavaa resoria. Toki vyötäröllä on myös vyölenkit.

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin se menee myös tästä mallista. Ja jos haluat, että koko pitää ns. soida niin silloin numeroa pienempi sillä tämä kangas on joustavaa! Tarkat mitat tulevat tähän heti kun saan housuja myymälään.

Housu tulee varastoon 16.1. ja toimitukset alkavat sen jälkeen. Toimitusaika on noin 8-10 vuorokautta kunnes kokoja on myös myymälässä.

Konepesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kokogrippi leggins ratsastushousu Vivien saattaa olla kevät kaudella se suosituin housumalli… Leggarimalli näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Tämä malli on niin helppo sillä se käy käytännössä kaikille.

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähtävän tarraavat. Näissä ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille ja niin on tässä Vivien-leggarissakin. Kokogrippihousu istuu vyötäröltä -ja varsinkin ristiselästä hyvin sillä housu on tosi hyvin leikattu ja lisäksi vyötärönauha on joustava.

Vivien on mukavan tuntuinen  ”sukkahousu” päällä missä leggarimaisesta joustosta huolimatta on ratsastushousun fiilinki. Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

Vyötärö asettuu hyvälle ns. normaalille korkeudelle.

Vivien -housu toimitetaan noin 8-10 päivän toimitusajalla. Tämä housu tulee myös myymälään tammikuun puolella.

 

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto

,