Ratsastushousu kokogrippi korkealla vyötäröllä Thermo Fun

79.95

Ratsastushousu korkealla vyötäröllä ja lämpimällä thermofleecekankaalla on just hyvä välikausihousu

ELT Thermo Fun ratsastushousu korkealla vyötäröllä ja fleecevuorella

suojaa kylmältä. Saksalaisen Waldhausenin ELT Thermo Fun Sport High on istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Tässä ratsastushousussa on tosiaan vähän korkeampi vyötärömalli mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten. Malli on kiva kesähousuissa mutta varsinkin näissä välikausihousuissa kun selkä täytyy pysyä suojassa. Tässä mallissa paita pysyy hyvin housun sisällä vaikka kumartelet ja kyykit hevosta hoitaessa.

Ratsastushousu on vuorattu lämpimällä thermokankaalla mikä on lyhytnukkainen, fleecemäinen materiaali ja tuntuu kivalle.

Thermo Fun Sport -ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua. Lumihiutaleen muotoinen grippi on samaa sävyä kuin kangas.

Millaista mitoitusta Thermo ratsastushousut ovat?

Ratsastushousun mitoitus on normaalia. Vaikka vyötärö ja housun leikkaus on slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa kivasti.

Koossa 36 on vyötärönympärys noin 64cm ja lantio 70-72. Lahkeen pituus on 71cm

Koossa 38 on vyötärönympärys 68cm ja lantio 74-78cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 80-84cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Koossa 42 on vyötärö 76cm ja lantio 84-88cm. Lahkeen pituus on 74cm

Koossa 44 on vyötärö noin 80cm ja lantio 88-90cm. Lahkeen pituus on 74cm.

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

Ratsastushousu on myymälätuote ja lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsana:

Kuvaus

Korkealla vyötäröllä oleva ratsastushousu on kokogripeillä. Thermo Fun Sport on istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu tosi slimmille mutta puuvillasekoite kangas joustaa hieman.

Paksumpi fleecevuorinen kangassekoite lämmittää ja on mukavan tuntuinen. Vaikka tämä ratsastushousu on hieman paksumpi välikausihousu niin siitä sopii siltä sama koko kuin kesähousuissa. Esimerkiksi minulla on ELTin kesähousut 38-kokoa ja tämä Thermo -malli menee samaa kokoa.

Silikoniset lumitähtigripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä samalla tavalla kuin vaikkapa levygrippi.

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Korkealla vyötäröllä oleva kokogrippinen ratsastushousu istuu vyötäröltä ja selästä superhyvin! Housun vyötärönauha on leveämpi ja se tuntuu hyvin tukevalle mahaa ja selkää vasten. Ja se tässä mallissa on tosiaan hyvää, että selänleikkauksen ansiosta paidat pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä nouse ylös esim. satulaan mentäessä

Lisätiedot

koko