Ratsastushousu kokogrippi korkealla vyötäröllä sininen

99.95

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat nimeltään Hella High.

Ratsastushousuissa on mielettömän kivan tuntuinen kangas ja tosiaankin hyvin tukevan tuntuinen vyötärö!

Siniset ratsastushousut korkealla vyötäröllä

Hella High on hyvin istuva malli. Tässä ratsastushousussa on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Hella High -ratsastushousussa on silikoninen kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Tämä korkeavyötäröinen ratsastushousu on kosteutta hylkivää ja joustavaa polyamidi/elastan sekoitekangasta. Sininen väri on ajaton ja aina tyylikäs. Sininen on myös helppo väri yhdistää muihin vaatteisiin.

Millaista mitoitusta ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat?

Ratsastushousun mitoitus on hieman naftia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa valitaan usein koko 40. Vaikka vyötärö ja housujen leikkaus on slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa kivasti. Minä leveälanteisena tarvitsen tästä koon 40 vaikka esim. euro-starit ovat 38. Ja toisaalta, hyvin hoikkaset asiakkaat taas valitsevat tästäkin mallista sen pienemmän kokovaihtoehdon.

Alla on suuntaa-antavia mittoja:

Koossa 36 on vyötärönympärys 64cm ja lantio 76-82. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 68cm ja lantio 84-88cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 88-94cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut ulkona, tarkasta etteivät ne ole suorassa auringonvalossa jotta sininen väri ei kauhdu.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua

Myymälän housut lähetetään tilauspäivänä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat hyvin istuva malli.

Hella High näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava polyamidi/elastan -kangas pelastaa paljon!

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä samalla tavalla kuin levygrippi. Saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli frakkimaisella vyötäröllä istuu selästä tosi hyvin!

Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa näitä housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

ELT Hella High ratsastushousun malli uudistui

Hella High malli uudistui kevät/kesä-23 mallistoon. Kangassekoite, malli ja mitoitus on samaa kuin ennenkin. Uutuutena on vetoketjutaskut edessä ja vetoketjullinen puhelintasku reiden kohdalla.

Paikkamateriaali on samaa mutta nyt silikonipaikat ovat tiheämmässä peffan ja polven kohdalla. Reiden sisäsyrjässä paikat ovat hieman harvemmassa.

Uusi malli korvaa pikkuhiljaa vanhan. Esimerkiksi nyt 38 ja 40 -koot ovat jo uutta mallia.

 

Lisätiedot

koko