Ratsastushousu kokogrippi korkealla vyötäröllä sininen

99.50

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat nimeltään Hella High. Jos nämä eivät ole ihanat päällä niin sitten en enää tiedä mitkä ovat!

Ratsastushousuissa on mielettömän kivan tuntuinen kangas ja tosiaankin hyvin tukevan tuntuinen vyötärö!

Siniset ratsastushousut korkealla vyötäröllä

Hella High on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli. Tässä ratsastushousussa on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Hella High -ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Tämä korkeavyötäröinen ratsastushousu on samaa joustavaa polyamidi/elastan sekoitekangasta kuin suosittu Gala-ratsastushousu. Sininen väri on ajaton ja aina tyylikäs. Sininen on helppo väri yhdistää muihin väreihin.

Millaista mitoitusta ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat?

Ratsastushousun mitoitus on hieman naftia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa valitaan koko 40. Vaikka vyötärö ja housujen leikkaus on slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa kivasti.

Koossa 36 on vyötärönympärys 64cm ja lantio 76-82. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 68cm ja lantio 84-88cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 88-94cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut ulkona, tarkasta etteivät ne ole suorassa auringonvalossa jotta sininen väri ei kauhdu.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua

Myymälän housut lähetetään tilauspäivänä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat hyvin istuva malli.

Hella High näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava polyamidi/elastan -kangas pelastaa paljon!

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä samalla tavalla kuin levygrippi. Saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli frakkimaisella vyötäröllä istuu selästä tosi hyvin!

Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa näitä housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat nyt aika suosittuja. Ne toimitetaan noin 2-3 päivän toimitusajalla myymälästä.

Lisätiedot

koko

, ,