Ratsastushousu kokogrippi korkealla vyötäröllä musta Fay Feel Good

115.50

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ja pushup-leikkauksella ovat nimeltään Fay.

Jos nämä kesähousut eivät ole ihanan istuvan tuntuiset päällä niin sitten en enää tiedä mitkä muka ovat! Ratsastushousuissa on mielettömän kivan tuntuinen ohut kangassekoite ja tosiaankin hyvin tukevan tuntuinen vyötärö!

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä

Fay on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli. Tässä ratsastushousussa on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Fay -ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Tämä korkeavyötäröinen ratsastushousu on uutta ohuempaa polyesteri/viskoosi/elastan sekoitekangasta. Ja istuvuuteen vaikuttaa kankaan lisäksi myös housun pushup-leikkaus! Hyvä plussa kesähousuun on tuo lahkeen alaosan megahengittävä mesh-kangas.

Millaista mitoitusta ratsastushousut ovat?

Ratsastushousun mitoitus on hieman naftia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa voi tulla olo, että haluat isommat MUTTA Vaikka vyötärö ja housun leikkaus onKIN slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa tosi kivasti.

Koossa 36 on vyötärönympärys 66cm ja lantio 76-78. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 70cm ja lantio 80-82cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 84-86cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ja kokogrippi mallina ovat suosittu yhdistelmä.

Uusi Fay Feel Good -malli on tosi hyvin istuva malli. Kesähousussa on ohuet ja hengittävät mesh-kankaiset lahkeet alapohkeessa. Mutta myös itse kangassekoite on miellyttävän tuntuista ja joustavaa -aivan varmasti kivan tuntuinen kun keli alkaa lämmetä.

Fay on kauniisti istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava polyesteri/viskoosi/elastan -kangas auttaa paljon! Ja vitsit  miten kiva tämän housun leikkaus on peffasta -on muuten ihan onnistunut push up -malli tämä housu!

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä samalla tavalla kuin levygrippi. Grippi kestää hyvin päivittäisessä käytössä. Ainoa asia mitä sinun täytyy muistaa, on se ettet pese housuja liian kuumassa. Tässä Fay -housussa grippi on tiheämpää peffassa ja harvenee mitä alemmas lahkeita se ulottuu.

Ja nuo edessä olevat taskut muuten ovat vetoketjutaskut!

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina tosi kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Korkealla vyötäröllä oleva ratsastushousu istuu vyötäröltä ja selästä superhyvin! Housun vyötärönauha on selkeästi leveämpi ja se tuntuu tukevalle mahaa ja selkää vasten.

Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä toimitetaan noin 2-3 päivän toimitusajalla myymälästä.

Lisätiedot

koko