Ratsastushousu kokogrippi korkealla vyötäröllä harmaa Hella

99.50

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat nimeltään Hella High. Jos tämä malli ei ole kiva päällä niin sitten en enää tiedä mikä olisi! Ratsastushousuissa on mukavan tuntuinen kangas ja tosiaankin hyvin tukevan tuntuinen vyötärö!

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä

Harmaa Hella High on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli. Tässä ratsastushousussa on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten. Ja huom. tämän kuuluukin tuntua tosi napakalle kun laitat housun jalkaan. Satulassa istuessa fiilis on kuitenkin ihan eri. Tosi useasti kuulee (ja näkee) sen kun sovitetaan housuja meillä myymälässä ja asiakkaat hyppäävät satulaan istumaan.

Hella High -ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Tämä korkeavyötäröinen ratsastushousu on samaa joustavaa polyamidi/elastan sekoitekangasta kuin suosittu matalampi vyötäröinen Gala-ratsastushousu.

Millaista mitoitusta ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat?

Ratsastushousun mitoitus on hieman naftia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa valitaan koko 40. Vaikka vyötärö ja housuin leikkaus on slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa tosi kivasti.

Koossa 36 on vyötärönympärys 64cm ja lantio 76-82. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 68cm ja lantio 84-88cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 88-94cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Jos kuivaat housut ulkona, tarkasta etteivät ne ole suorassa auringonvalossa.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsana:

Kuvaus

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat osoittautuneet tosi tykätyksi malliksi. Hella High on kauniisti istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava polyamidi/elastan -kangas pelastaa paljon! Malli käy aika monen mallisille käyttäjälle.

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä samalla tavalla kuin levygrippi. Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Korkealla vyötäröllä oleva kokogrippinen ratsastushousu istuu vyötäröltä ja selästä superhyvin! Housun vyötärönauha on normaalia leveämpi ja se tuntuu hyvin tukevalle mahaa ja selkää vasten.

Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä toimitetaan yleensä myymälätoimituksena. Hetitoimituksessa on nyt koko 42. Koot 36 ja 40 täydentyvät pääsiäisen jälkeen ja koko 38 tulee varastoon noin 25.4.

 

Lisätiedot

koko

, ,