Ratsastushousu kokogrippi korkea vyötärö musta Hella

99.95

Ratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat nimeltään Hella High. Jos nämä eivät ole ihanan tukevan tuntuiset päällä niin sitten en enää tiedä mitkä muka ovat! Näissä housuissa on mielettömän kivan tuntuinen kangas ja tosiaankin hyvin tukevan tuntuinen vyötärö!

ELT Hella High ratsastushousut korkealla vyötäröllä

Hella High on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli. Tässä ratsastushousussa on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Hella High -ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Tämä korkeavyötäröinen ratsastushousu on joustavaa ja kulutuskestävää polyamidi/elastan sekoitekangasta.

Millaista mitoitusta korkealla vyötäröllä olevat ratsastushousut ovat?

Ratsastushousun mitoitus on hieman naftia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa valitaan koko 40. Vaikka vyötärö ja housun leikkaus on slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa kivasti.

Koossa 36 on vyötärönympärys 64cm ja lantio 76-82. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 68cm ja lantio 84-88cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 88-94cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

Myymälän 40 ja 44 -kokoiset housut lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Koko 42; toimitusaika nyt noin 10 päivää.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ratsastushousut kokogrippi mallina ovat minulla selkeästi suosituin housumalli. Korkea vyötärö ja joustava kangas ovat tässä Hella High -housussa SE juttu. Lisäksi Hella on kauniisti istuva malli. Ratsastushousu näyttää ja tuntuu aika slimmille mutta superjoustava polyamidi/elastan -kangas pelastaa paljon! Malli käy oikeastaan aika monen mallisille käyttäjälle.

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä samalla tavalla kuin levygrippi. Grippi kestää hyvin päivittäisessä käytössä. Ainoa asia mitä sinun täytyy muistaa, on se ettet pese housuja liian kuumassa.

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina tosi kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Korkealla vyötäröllä oleva ratsastushousu istuu vyötäröltä ja selästä superhyvin! Housun vyötärönauha on selkeästi leveämpi ja se tuntuu tukevalle mahaa ja selkää vasten.

Minusta nämä ELTin kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

Lisätiedot

koko

, ,