Ratsastushousu kokogrippi harmaa Gala

99.00

Ratsastushousu kokogrippi harmaa Gala

99.00

Kokogrippi ratsastushousu Gala on superjoustavalla kankaalla oleva housumalli.

Harmaa ratsastushousu Gala

Gala on hyvin istuva, helposti päälle sujautettava malli missä on joustava polyamidi/elastan sekoitekangas. Slimmi ratsastushousu on sikäli perinteisen tuntuinen, että niitä saa kiskoa päälle aivan kuten puuvillasekotteisia aikoinaan. Vaikka housu tuntuu alkuun ihan älyttömän tiukalle niin sekoitekangas kuitenkin muotoutuu aika nopeasti. Slimmi housu on joustava ja mukava päällä mutta silti se tuntuu ratsastusHOUSULLE eikä legginssille.

Tässä housussa on kokogrippipaikat mitkä ovat pitävät. Paikka tuntuu kivalle satulassa ja se on osoittautunut kestäväksi asiakkailla jotka ratsastavat päivittäin. Tykkään aina kysellä kuulumisia asiakkailta -enhän minä ehdi ratsastaa niin paljoa, että testaisin kaikki mallit.

Tätä kokogrippiä on mennyt niin kouluun kuin esteisiinkin. Ratsastushousun paikan mallihan on niin makukysymys, että selviää vain kokeilemalla. Harmaa on osoittautunut värinä tasaisen suosituksi niin kesällä kuin talvellakin.

Vaikka Gala on slimmi malli sitä menee kaikkia kokoja ja hyvin monen mallisille ratsastajille. Ei siis pidä säikähtää tuota ”slimmi” sanaa sillä tässä housussa kangas joustaa ja vyötärö asettuu ns. normikorkeudelle.

Millainen mitoitus kokogrippi ratsastushousu Galassa on?

Tämä ratsastushousun mitoitus on aika normaalia. Minulla on suurimmasta osasta aiempia ratsastushousuja 38-koko ja se menee myös tässä mallissa.

Koossa 36 on vyötärönympärys 65cm ja lantio 75-85. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 38 on vyötärönympärys 75cm ja lantio 85-90cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm. Mittasin itseltäni myös reidenympäryksen mikä on 55cm ja pohkeenympäryksen 37cm.

Koossa 40 on vyötärö 80cm ja lantio 90-95cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Miten kokogrippi ratsastushousu pestään?

Kokogrippi ei vaadi mitään erityisiä toimenpiteitä. Ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä kirjopesuaineella. Kokogrippi kestää linkousta mutta kangassekoite on urheiluvaatteisiin rinnastettavaa ja siksi housu kannattaa pestä ohjelmalla missä voi valita pienemmän linkouksen.  Pese housut 30 asteessa mieluiten nestemäisellä pesuaineella.

Vaikka kysessä on kangas missä ei ole puuvillaa niin varo kuivaamasta näitä auringossa -vaikuttaa se uv-säteily muihinkin kankaisiin joten harmaa pysyy harmaana kun housut kuivuvat varjossa.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Harmaa ratsastushousu kokogrippi mallina on suosituin housumalli. Gala on kauniisti istuva slimmi malli ja sen silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät jämähtävän tarraavat. Näissä ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille ja niin on tässä Gala- housussakin. Kokogrippihousu istuu ristiselästä hyvin sillä housu on tosi hyvin leikattu. Ja tämä malli on saanut kiitosta myös heiltä joilla korkeampivyötäröisissä malleissa jää selän puolelle ”tyhjää”. Himpun matalampi Gala istuu heillä kivasti. Ja vaikka malli on ns. matalampi/normaali niin ei sitä tarvitse säikähtää; housu pysyy hyvin päällä vaikka kyykkisitkin hevosen jaloissa tms. tätä mallia ei tarvitse olla kiskomassa ylöspäin.

Gala on mukavan tuntuinen  ”sukkahousu” päällä missä joustosta huolimatta on kunnon ratsastushousun fiilinki. Eikä tuota slimmiä leikkaustakaan ole tarvinnut säikähtää sillä kangas joustaa sivusuunnassa tosi hyvin. Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä. Harmaan sävy on aika kiva -sen yhdistää helposti muihin väreihin.

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,