Ratsastushanska fair play Gerda

20.50

Ratsastushanska fair play Gerda

20.50

Ratsastushanska fair play Gerda on polyesteri-polyuretan -materiaalina on kestävän tuntuinen. Ratsastushanska on kauttaaltaa tuota ”keinomokkamaista” materiaalia. Pehmeä vuorikangas on fleecemaisen tuntuinen.

Gerda -ratsastushanska on hyvä talven nollakeleillä ja pikkupakkasissa. Toki treenimielellä maneesissa ratsastavat tarkenevat näillä varmaan kovemmallakin pakkasella.

Mitoitus on hieman naftia siinä mielessä että malli sopii siroon, kapeaan käteen mutta itse mielsin sen kapeaksi/ahtaaksi. M-koko vastaa noin normaalia (Roecklin) 7-kokoa. Siinä kokopituus keskisormen päästä ranteen terenauhaan on 22cm. Keskisormen pituus on 8cm.

Myymälästä hanskat saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Jos tuote on hetkittäin loppu on sen toimitusaika varastolta noin 3-5 arkipäivää.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ratsastushanska fair play Gerda on kiva nollakelin ja pikkupakkasten ratsastuksissa. Hanskan pinta tuntuu keinomokka/softshell -combinaatiolle ja ajattelisin sen hylkivän vähän kosteutta. Sisäpuolella on lämpimän tuntuinen vuori. Gerda on kuitenkin ohuempi hanska ja minä käyttäisin tätä ehkä maneesissa nollan keleillä. Kuumaveriset ratsastajat saatte olla eri mieltä…Yksilöllistähän se tarkeneminen on ja selviää sitten ratsastamalla, millaisella kelillä kukakin näillä tarkenee.

 

 

Lisätiedot

koko