Ratsastushanska fair play Frozen

17.90

Ratsastushanska fair play Frozen

17.90

Ratsastushanska fair play Frozen on polyester -fleecea ja supergrippaavaa polyuretan materiaalia. Ohut hanska on supermukavan tuntuinen kädessä. Jos nämä eivät ole helpon tuntuiset hanskat niin mitkä sitten ovat?

Aivan fantastinen kevään hanska. Ja miksipä ei, käyttää näitä nyt kevättalvella kun on plussakelit. Tämä on tosi hyvä vaihtoehto kun menet vaikkapa valmennukseen eli tiedät, että kuuma tulee!

Mitoitus on himpun naftia sillä hanska on kapea. Minä käytän yleensä 7½ kokoa esim. Roecklissa ja tämän hanskan M-koko riittää sormien pituuden puolesta erinomaisesti mutta leveys rystysten kohdalta tuntuu himpun liian kapealle joten päädyin L-kokoon. Toki joustavat materiaalit pelastavat tässä leveysasiassa paljon. 7-kokoa käyttävät ovat ottaneet S-koon.

M-koossa kokopituus keskisormen päästä ranteen resoriin on 22cm. Keskisormen pituus on 8,5cm.

L vastaa noin 7½- 8-kokoa

XL on 8-8½

Ratsastushanska voidaan pestä koneessa, hienopesussa 30 asteessa.

Myymälästä hanskat saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Fair play Frozen on fantastisen hyvin istuva ratsastushanska. Tämä malli on tarkoitettu välikausihanskaksi eli nyt kevättalven lämmetessä tämä ratsastushanska alkaa olla SE vaihtoehto.

Pehmeä ja joustava hanska on kapeampi kuin esimerkiksi talvitoppahanska Makalu MUTTA joustavien materiaalien ansiosta istuu esimerkiksi minulle mun leveään käteen. Eli hanskat käteen vaan ja menoksi -siitä ne sit muotoutuvat oman käden mukaisiksi.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , , ,