Ratsastushanska fair play Frozen

17.90

Ratsastushanska fair play Frozen

17.90

Ratsastushanska fair play Frozen on polyester -fleecea ja supergrippaavaa polyuretan materiaalia. Ohut hanska on supermukavan tuntuinen kädessä. Jos nämä eivät ole helpon tuntuiset hanskat niin mitkä sitten ovat?

Aivan fantastinen syksyn ja kevään hanska. Ja miksipä ei, käyttää näitä talvella jos tulee yllättävät plussakelit ja menet vaikkapa valmennukseen eli tiedät, että kuuma tulee

Mitoitus on himpun naftia sillä hanska on kapea. Minä käytän yleensä 7½ kokoa esim. Roecklissa ja tämän hanskan M-koko riittää sormien pituuden puolesta erinomaisesti mutta leveys rystysten kohdalta on nafti. Toki joustavat materiaalit pelastavat tässä leveysasiassa paljon. Hirmu kivan tuntuiset nämä kyllä ovat!

M-koossa kokopituus keskisormen päästä ranteen resoriin on 22cm. Keskisormen pituus on 8,5cm.

Ratsastushanska voidaan pestä koneessa, hienopesussa 30 asteessa.

Myymälästä hanskat saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Fair play Frozen on fantastisen hyvin istuva ratsastushanska. Tämä malli on tarkoitettu syyshanskaksi mutta menee talvella niillä onnellisilla jotka ratsastavat lämmitetyssä maneesissa tai ovat todella kuumaverisiä ratsastajia (sellaistakin välillä kuulee, että talvella mennään ilman hanskoja).

Pehmeä ja joustava hanska on kapeampi kuin esimerkiksi Makalu MUTTA joustavien materiaalien ansiosta istuu esimerkiksi minulle mun leveään käteen.

M-koossa sormien pituus tuntuu 7½-8-hanskan pituudelle mutta leveys vastaakin normaalia 7 ja 7½-kokoa. Ja materiaali tosiaan joustaa eli hanska ei kinnaa kun laitat nyrkin kiinni.

 

 

Lisätiedot

koko