Pyykkietikka Saaren Taika Kukkaketo

14.50

Pyykkietikka Saaren Taika Kukkaketo

14.50

Pyykkietikka on supertehokasta raikastamaan ja puhdistamaan pyykkiä ja biohajoavana aineena hyväksi ympäröivälle luonnolle.

Saaren Taika Pyykkietikka

sopii kotona pyykinpesuun ns. huuhteluaineena. Lisäksi pyykkietikka sopii laimennettuna yleispesuaineeksi erilaisten kovien pintojen puhdistamiseen.

Minä pesen laimennoksella myös kukkien aluslautasia, ikkunalautoja, ovenpieliä ja yleensäkin kaikkea missä näkyy koiran tassunjäljet ja kuolaroiskeet!

Höyrypesurin kanssa laimennettu aine on freesannut hyvin mattoja! Kannattaa kokeilla varovasti omiin tavaroihin mihin aine sopii. Aloita ensin pienemmällä etikkamäärällä ja lisää sitten jos koet että pyykki voi tuoksua voimakkaammin tai puhdistettava pinta tarvitsee enemmän puhdistusta.

Loimihuoneen ja pesarin hanat ja pöydät sekä keittiön tiskialtaat sekä kaakelit puhdistuvat etikkalaimennoksella helposti. Tallipyyhkeistä ja kuivatusloimista tulee ihanan raikkaita kun pyykkietikkaa käyttää perus pesuaineen kanssa.

Pyykkietikka sisältää väkiviinaetikkaa sekä greipin ja tuoksuylangianolen luonnollisia eteerisiä öljyjä.

Kokeile etikkaa pyykissä niin, että laitat sitä vain 1-2 korkillista. Jos tuoksu jää mielestäsi liian laimeaksi kokeile seuraavan kerran vaikka kolmella korkillisella. Saaren taika -pyykkietikka on todella riittoisaa; yleensä kaksi pientä korkillista on hyvä määrä. Suihkepulloon olen laittanut yhden korkillisen pyykkietikkaa ja lopun vettä. Se seos on minulla käytössä vaikuttanut hyvälle mutta kokeile sinä oma mieleinen seos.

Pullon koko on 500ml.

7 varastossa

Kuvaus

Pyykkietikka sisältää väkiviinaetikkaa ja siinä on hajusteina luonnollisia eteerisiä öljyjä. Kukkaketo -tuoksu on miedosti etikkainen ja siinä on  greipin ja tuoksuylangianolen luonnollisia eteerisiä öljyjä.

Tässä pyykkietikassa tuoksun vahvuus on 1/5.

Minä laitan pyykkiin yleensä 2-3 korkillista pyykkietikkaa ja kuiva pyykki tuoksuu ”hyvälle” .

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

,