Putsit QHP nailon

29.95

Putsit QHP nailon

29.95

Nailonputsit ovat kestävää 2520 denierin nailonia.

Nailonputsit 2520 denier nailonia

Putseissa on pehmeän tuntuinen neoprenvuoraus mikä ei hierrä jalan karvaa tai ihoa.

Muotoiltu nailonputsi pysyy hyvin paikoillaan sillä siinä on stoppari sisäpuolella. Tuplatarrat ovat vahvat ja pysyvät sellaisena kun muistat raaputella niitä vaikkapa sahalaitaisella hikiviilalla.

Putseissa on normaali mitoitus. Esimerkiksi suosituin L-koko on 12,5cm korkea. Sen halkaisija on ylhäällä 9,5cm (ulkoreunoista) ja alhaalla 13cm.

Myymälässä on yleensä mustaa ja sinisen sävyjä esim. L – ja XL-kokoina. Myymälän tuotteet saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Varastotoimitukset tulevat noin 8 päivässä.

Nailonputseja saa samoissa väreissä kuin suojia.

Mustat ovat nyt täysin loppu, samoin harmaa väri on lähes jokaisessa koossa loppu. Punaisesta xl -koko on nyt loppu. Suosittu putsi pysyy mallistossa joten täydennystä näihin lopussa oleviin vaihtoehtoihin tulee.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Nailonputsit ovat hyvät ympärivuotisessa käytössä. Muotoiltu putsi pysyy kavion ympärillä ja vahva pintamateriaali kestää kaikenlaisia sääolosuhteita.

Ballistinen nailon on helppo pestä puhtaaksi. Myös kaviota vasten oleva pehmeä neopreenimainen materiaali puhdistuu vedellä ja harjalla. Mutta huomaat pestessä, että nämä nailonputsit pysyvät tosi tosi kevyinä sillä ne eivät ime vettä.

Nailonputsit saa samoissa väreissä kuin suojat. Tällä hetkellä voit valita siniset, fuksiat, vaaleansiniset tai cobaltinsiniset. Muita värejä täydentyy varastoon myöhemmin.

Kokovaihtoehtoja on neljä joista ns. normaali hevoskoko on L.

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, , , ,

koko

, , ,