Putsit nailon 2520D QHP

39.50

Nailonputsit ovat kestävää 2520D nailonia ja iskuja vaimentavaa neoprenia

Nailonputsit suojaavat kaviota pyörimättä

Putseissa on kaviota vasten neoprenvuoraus mikä ei hierrä jalan karvaa tai ihoa.

Muotoiltu nailonputsi pysyy hyvin paikoillaan sillä siinä on stoppari sisäpuolella. Tuplatarrat ovat pitävät ja pysyvät sellaisena kun muistat raaputella niitä vaikkapa sahalaitaisella hikiviilalla.

Nailonputsien takaosassa on lisäksi Kevlar-suojaus.

Putseissa on normaali mitoitus. Esimerkiksi suosituin L-koko on 12cm korkea. Sen halkaisija on ylhäällä 9cm (ulkoreunoista) ja alhaalla 13cm. L-koko menee yleensä hevosille millä on ratsun 2 tai 3 kenkänä.

XL-koossa korkeus on 13cm. Halkaisija ylhäällä on 10cm ja alaosassa 15cm. XL-kokoa otetaan hevosille millä on pyöreä 3-koon kavio tai 4-koko.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Nailonputsit ovat tosi hyvät ympärivuotisessa käytössä. 2520 denierin nailon kestää hokin iskuja joten se on fantastinen talven hankiratsastuksissa. Toisaalta samainen materiaali ei ime vettä juuri lainkaan joten se toimii hyvin myös tilanteissa joissa ratsastat liejussa/vedessä tai käyt vaikkapa uittamassa hevosta. Putseissa on myös Kevlar-vahvike takana joten malli suojaa hyvin kavion kantoja.

Muotoiltu putsi pysyy kavion ympärillä sillä sisäpuolella on “stoppari”.

Mitä värejä vahvassa QHP putsissa on saatavana?

QHP:n Technical -putsissa on useita värivaihtoehtoja. Mustan ja tumman sinisen lisäksi on cobalt-sininen sekä hivenen vaaleampi steelblue. Lisäksi on vihreä, rubiininpunainen ja vaalea “keksi”.

Vahva nailonpinta on helppo pestä puhtaaksi vedellä ja harjalla. Myös kaviota vasten oleva neopreenimainen materiaali puhdistuu vedellä ja harjalla. Ja on kiva, että värit kestävät näissä hyvin.

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

, , , , , ,