Plastrong fair play Luxy

23.50

Plastrong fair play Luxy

23.50

fair play plastrong Luxy on tosi hieno! Luxy -plastrong on koristeltu mustilla koristestrasseilla. Liinassa on iso kimalluskoriste edessä ja mustat koristetereet.

Valkea polyesterinen plastrongliina hohtaa himmeästi.

Plastrongliina on kahtena kokona eli S-koko on ns. teinikoko ja M-koko yleisin naisten koko. Tarrakiinnityksen voi laittaa hieman limittäin joten saat siten säädettyä kauluksen itselle mukavaksi. M-koossa ympärysmitta on noin 36-38cm.

Plastrongliina lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

fair play plastrong on helppo asetella kaulaan sillä siinä on tarrakiinnitys. Tarrassa on se hyvä puoli, että sen avulla voit asetella liinan millilleen niin että se asettuu mukavasti kaulan ympärille.

Tämän Luxy -plastrongin M-koko on aika normaali naisten koko. Siinä kaulanympärys voi olla noin 35-38cm jotta liinan saa aseteltua hyvin kaulaan.

Polyesterinen fair play plastrong on helppohoitoinen sillä kankaan voi pyyhkiä puhtaaksi ja tietysti tarvittaessa myös pestä.

Kivan tuntuinen plastrong ja kun on fair playsta kyse niin tämä malli totta kai kimaltaa tosi, tosi hienosti! Mustan kimaltavan koristeen lisäksi plastrongissa on mustat tereet ja ne tekevät siihen hyvin ilmettä.

Kaulanympärys on 36-38. Kaulanympäri tulevan kauluksen leveys on 4,5cm. Koko plastrongliinan pituus on 36,5cm.

 

Lisätiedot

koko