Pitkä topparatsastustakki euro-star Lauren

269.95

Pitkä topparatsastustakki euro-star Lauren on takki millä pärjäät kaikissa talvikeleissä

Pitkä topparatsastustakki euro-star Lauren on heppailijan unelma

Nyt on toppatakki mikä toimii kelissä kuin kelissä. Pintakankaan vedenpitävyysarvo on 8000 ja hengittävyysarvo 2000.

Takissa on varsin jytäkät vetoketjut mitkä kestävät käyttöä kaudesta toiseen. Takin malli on tyköistuva; tässä on toppatakki mikä istuu kauniisti vaikka siinä onkin sopivasti tilaa. Hihat ovat pitkät ja hihansuiden resorit suojaavat ranteita viimalta. Kauluksen karva tulee aivan kaulaan kun vetäiset vetoketjun ylös saakka kiinni. Eipä tunnu viima kaulassa! Ja ei tuota karvaa tarvitse säikähtää; sen saa haluatessa pois. Takissa on myös huppu mutta senkin voit ottaa pois jos tuntuu ettei sille ole käyttöä. Hupun saa toki selkään kiinni ettei se läpätä.

Tämän takin ulkonäkö on sen verran tyylikäs, että halutessa käytät sitä muuallakin kuin heppahommissa.

S-koko vastaa 36 kokoa. Rinnanympärys on noin 80cm ja vyötärö 75cm (nappisäätö voi olla vielä 5cm tiukemmalla). Hihan sisäsivun pituus on 50cm (resori noin 54cm). Selkämitta on 95cm.

M-koko on aika lähelle 38-kokoa. Rinnanympärys on noin 85cm ja vyötärö 80cm. Hihan sisäsivun pituus on 51cmcm. Selkämitta on 97cm.

 

Konepesu 30 asteessa. Kuivatus vaikkapa kuivaustelineellä mihin takin saa leviteltyä mahdollisimman ”auki”.

euro-star Lauren on myymälätuote ja se lähetetään heti tilauspäivänä tai sitä seuravana arkipäivänä.

 

 

Poista

Kuvaus

euro-star topparatsastustakki Lauren on heppanaisen SE takki

Pitkä euro-star Lauren on superhyvä tallille mutta myös ”torille” Tässä Lauren -takissa on täyspitkä vetoketju joten takki suojaa jalat polveen saakka. Hyvä juttu kun kävelet tai seisot tuulessa ja tuiskussa. Ja siinä vaiheessa kun haluat ratsastaa takki päällä, avaat vain vetoketjun alhaalta niin ylös kuin haluat ja lisäksi vielä toisen vetoketjun takaa jolloin helma leviää todella paljon.

Tässä toppatakissa on kaikki yksityiskohdat ajateltuna ratsastusta silmälläpitäen mutta pakko sanoa, että ulkonäön puolesta tämä hakkaa monien ns. kaupunkimerkkien toppikset mennen tullen!

Ja lisäksi erityismaininta pintakankaasta missä on selkeästi paras vedenpitävyys. Tämä euro-star topparatsastustakki on sellainen heavyusereiden takki; tällä mennään kelissä kuin kelissä. Ja mun mielestä on ajaton ulkonäkö on hyvä juttu sillä tämäkin euro-star tulee kestämään kaudesta toiseen!

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,