Pitkä ratsastussadetakki ELT Fehmarn

169.95

Pitkä ratsastussadetakki on superhyvä kaikille ulkona ratsastaville heppanaisillie mutta toki myös muille ulkoilijoille.

Pitkä ratsastussadetakki ELT Fehmarn

on suunniteltu ratsastuskäyttöön sillä sen helmat saa jalkoihin kiinni samalla kun takin takaosan voi levittää hevosen päälle.

Kevyt takki on pehmeän tuntuista polyesteri-kangasta. Takin kauluksessa on mukavan tuntuinen fleecevuoraus ja huppu mahtuu kypärän päälle. Vaikka kangas on kohtalaisen hengittävää niin on kyllä kiva, että kainalot saa auki.

Sininen väri on tietty ajaton ja helppo yhdistää muihin väreihin.

Vettä hylkivän ja tuulen blokkaavan kankaan vesipilariarvo on 5000

Malli ja mitoitus on ihan samaa kuin Saphira-toppatakissa. Eli jos sinulla on jo se malli esim. S-kokona voi tästä mallista ottaa saman koon.

XS-koossa hartialeveys on 35cm noin lapaluiden korkeudella. Rinnanympärys on 84cm ja vyötärönympärys 80cm. Selkämitta on 110cm. Hihan sisäsivun pituus on 52cm. XS-kokoon sopinut asiakkaille jotka yleensä käyttävät 36-kokoa.

S-koossa hartialeveys lapaluiden kohdalta on noin 38cm. Rinnanympärys on 86-88cm ja vyötärö 82cm. Lantio on noin 90cm. Selkämitta on 110cm ja hihan sisäsivun pituus 52cm. S-koko on aika hyvä jos käytät yleensä 38-kokoa.

M-koossa hartialeveys on 39cm. Rinnanympärys on 94cm ja vyötärö 88cm. Lantio on noin 98cm. Selkämitta on 110cm ja hihan sisäsivun pituus 52cm. M-koko vastaa hyvin kokoa 40.

Sadetakin hihansuut ovat suojaavat samoin kuin korkea kaulus. Taskuja on riittävästi ja tosi kivaa, että edessä oleva taskun vetoketju on heijastava. Myös halkioissa on heijastimet.

Edessä oleva vetoketju on lyhyt. Loppuosan helmasta saa napittamalla kiinni. Takana on alhaalta peffan korkeudelle aukeavia vetoketjuja kaksin kappalein. Helma leviää alhaalta niin paljon, että se rittää hevosen päälle eikä takki kinnaa.

Konepesu 30 asteessa. Kuivatus vaikkapa kuivaustelineellä mihin takin saa leviteltyä mahdollisimman ”auki”.

Toimitusaika nyt noin 8 päivää

 

 

 

Poista

Kuvaus

Pitkä ratsastussadetakki Fehmarn on ulkonaratsastavan heppanaisen SE takki silloin kun on epävakaisen kolea sää ja sataa tihuuttaa. Jos talvisin tykkäät pitää pitkää topparatsastustakkia niin tulet tykkäämään myös tästä mallista!

Ratsastussadetakki soveltuu muuhunkin kuin ratsastuskäyttöön mutta varsinkin siinä se on yliveto; tulet huomaamaan kun pääset käyttämään tätä! Toki jos on tarvis tehdä tallia, pitää tunteja tai ulkoilla vaikka koiran kanssa niillä ällökeleillä niin tämä malli on siinä aivan super!

Helma leviää samalla tavalla kuin pitkässä topparatsastustakissa.

Kankaan vesipilariarvo on 5000 eli takki on hyvin sadetta hylkivä.

Mutta huom! vedenpitävä materiaali eli sellainen mikä toimii kaatosateessa on sitten esim sadetakki”muovia” Tässä takissa on haettu takaa sitä, että materiaali myös hengittää.

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,