Pipo LeMieux Murren sininen

33.50

Pipo LeMieux Murren sininen

33.50

LeMieux pipo Murren on kaunis neulospipo. Tämä sinisen ja hopean sävyillä oleva malli on sikäli tosi onnistunut, että tätähän yhdistää vaikka minkä värisiin vaatteisiin. Ja tässä on muuten hitunen kimallusta mukana sillä neuloksessa on hopealankaa siellä täällä. Kun tykkäät piposta niin taatusti tykkäät myös Murren -kaulurista!

LeMieux Murren on syvä, hyvin päähän istuva malli.

Pehmeästi vuorattu pipo on mukavan tuntuinen ihoa vasten. Tämä Murren on paksumpi, selkeästi talvipipo eli kun pakkasta tulee niin siitäkin selvitään tämän pipon kanssa!

LeMieux -pipon voi pestä nurinpäin käännettynä; kosteana se kannattaa asetella muotoon ja kuivata tasolla. Tupsu on feikkikarvaa. Minä pesen tämän käsin jotta pipon neulos pysyy hyvänä. Hopealanka ei välttämättä kestä linkousta. Mutta pesuhan on vain minuutin homma joten sen viitsii tehdä ja ihana pipo säilyy ihanana.

 

 

1 varastossa

LeMieux pipo Murren on ihan älyttömän kivan näköinen kaupunkipipo…ja tietysti kiva tallillakin mutta minusta sen verran kivan näköinen, että sitä käyttää muuallakin. Tästä piposta ei tiedä, että se on ”heppamerkkiä” ellei tunnista tuota metallinsävyistä logoa.

Jos ratsastaessa on tullut kuuma niin tämä hengittävä neulospipo on sen jälkeen kiva päässä. Pipo kuivattaa hikihiukset samalla kun lämmittää päätä. Pehmeä vuorikangas tuntuu kivalle ihoa vasten.