Panssarivyö ruskea

119.00

Ruskea panssarivyö ruskea on hyvin muotoiltu malli.

Ruskea panssarimallinen satulavyö on kolminkertaisilla joustoilla

Tukevassa ja hyvin istuvassa satulavyössä on hevosta vasten mukavan pehmeä vuoraus. Tämä on kyllä hevoselle kivan tuntuinen malli käyttää vaikka ette hyppäisikään.

Tässä panssarivyössä on joustot molemmilla puolilla. Napakat joustot ovat kolminkertaiset ja pysyvät napakkoina. Tämä on hyvä juttu sillä vyö soveltuu siten myös pyöreärunkoisille hevosille millä satulat helposti liikkuisivat sivusuunnassa. Useinhan niille suositetaan ihan joustotonta mallia.

Muotoillussa panssariosassa on palohaka ja d-renkaita apuohjia varten. Lukko ja rengas on aseteltu panssariin niin etteivät ne pääse helposti tarttumaan mihinkään. Kannattaa tarkastaa oma mardingal, ettei sen lenkki (jos käytät lenkkiä) jää niin, että voisi hypätessä tarttua hevosen kenkään tai oksiin tms.

Myymälässä on hetitoimituksessa 125cm mitta. Muiden mittojen toimitusaika on nyt noin 8-10 päivää.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ruskea panssarivyö on muotoiltu ja se on hevosta vasten pehmeä. Tämä on kyllä mukavan tuntuinen malli käyttää vaikka ette hyppäisikään.

Satulavyön sivuissa on d-renkaat erilaisia apuohjia varten. Panssarivyössä on edessä d-rengas ja iso palohaka mikä on hyvin napakasti panssaria vasten.

Tässä vyömallissa on joustot molemmilla puolilla. Ne ovat kolminkertaiset ja supernapakat eli niitä ei voi helposti vetäistä liian tiukalle. Toki vyön tiukkuus on sellainen asia, että se täytyy opetella -ja opettaa sitten muille hepalla ratsastaville, ettei vyötä vahingossa kiristetä liikaa.

Panssarivyön puhdistaminen

Puhdista panssarivyö mielellään jokaisen käytön jälkeen. Pölyjäljet on helppo pyyhkiä pois sienellä ja tallipyyhkeellä. Silloin kun panssarissa on myös hikeä tai muuta likaa olisi hyvä käyttää myös nahkasaippuaa. Minulla on käytössä ja myynnissä Leovet nahanpuhdistusaineet. Heidän nahkasaippua puhdistaa nahan hyvin ja hoitaa samalla. Kura-aikana tai muissa tilanteissa missä panssari kastuu, olisi sitä hyvä myös rasvata. Levitä nahkarasva puhdistetulle nahalle ja anna sen imeytyä hetki ennenkuin kiilloitat panssarin tallipyyhkeellä.

Puhdistamisen yhteydessä on hyvä tarkastaa esim. ompeleiden kunto!

 

Lisätiedot

koko

, , , ,