Ötökkäloimi ZigZag QHP

85.50

Ötökkäloimi suojaa kutinaa ja erilaisia ihoärsytyksiä aiheuttavilta ötököiltä.

Ötökkäloimi meshkankaalla on kesän pelastus

Ökkäloimen kangas on kevyttä, hengittävää ja pehmeää mesh-polyesteria. Loimi hengittää hyvin ja kuivahtaa nopeasti esimerkiksi sateen jälkeen. Tämäkin on tärkeä seikka jotta loimi ei turhaa haudo hevosta ja tee sille epämiellyttävää oloa.

Blossom ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia. Siinä on kiinnitykset kaulalla ja ryntäissä sekä isossa mahaläpässä.  Tässä QHP:n ötökkäloimessa on myös jalkalenkit, häntäremmi ja häntäläppä. Ja loimen mukana tulee kaulakappale ja päähuppu!

ZigZag on uusi värivaihtoehto -ja varsin hyvä!

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Ötökkäloimi QHP :lta on hyvin istuvaa mallia sillä tässä loimessa on joustava, suojaava ja hengittävä polyesterinen mesh-kangas.

Mitoitus on normaalia eli jos hevosellasi on yleensä esimerkiksi 145cm kokoisia loimia valitset tästä 145/195cm koon.

Meidän kevät/kesä on niin lyhyt, että hevosille soisi mahdollisimman paljon ulkoilua kelissä kuin kelissä. Siksi on tosi kiva, että on näin hyvä loimimalli mallistossa. Eikun loimi päälle vaan ja nauttimaan ulkoilusta!

Verkkomaisella mesh-kankaalla oleva ötökkäloimi ZigZag on kyllä hyvä lisä muiden värien rinnalle. QHP ötökkäloimi on kivan näköinen ja on se kivan hintainenkin kun ottaa huomioon, että mukaan tulee kaulakappale ja päähuppu!

Loimen toimitusaika on nyt noin viikko.

Lisätiedot

koko

, , , , ,