Ötökkäloimi Zebra

49.95

Ötökkäloimi suojaa kutinaa ja erilaisia ihoärsytyksiä aiheuttavilta ötököiltä.

Seeprakuvioitu ötökkäloimi hämää ötököitä

Mustavalkoisen Zebra  -loimen raitakuosinen kangas on kevyttä ja pehmeää pienisilmäistä polyesterimeshia. Loimi hengittää hyvin ja kuivahtaa nopeasti esimerkiksi kesäsateen jälkeen. Tämäkin on tärkeä seikka jotta loimi ei turhaa haudo hevosta ja tee sille epämiellyttävää oloa.

Zebra -ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia. Siinä on kiinnitykset kaulalla ja ryntäissä. Loimessa on toki ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Ja tässä Waldhausen -ötökkäloimessa on kyllä todella hyvin kokoja! Harvemmin meillä on loimia missä koot ovat 75-165cm välillä!

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Seeprakuvioitu ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia.

Tässä loimessa on mustavalkea seeprakuvioitu verkkomainen kangas hämää ötököitä laskeutumasta loimen pinnalle. Ja se verkkomainen kangas on kevyttä ja hengittävää mesh polyesteria. Kangas on todella hyvä meidän vaihteleviin keleihin -välillä voi sataa ja sitten taas paistaa; loimi hengittää hyvin ja kuivuu nopeasti.

Tätä seeprakuviota on ollut mallistossa jo vuosikausia ja se jatkaa edelleen. Varsin toimivasta ötökkäloimesta siis kyse. Tässä mallissa on kivaa sekin,että malli ja mitoitus ovat tosi onnistuneet; tämä pysyy hyvin päällä ja kevyt. Ihan ihanteellinen esimerkiksi laidunhevosille mitkä saavat olla pitkiä aikoja ulkona.

Ja huomioithan sen, että kuvasta poiketen ötökkäloimi on klassisella leikkauksella oleva loimi mihin voit ostaa kaulakappaleen ja päähupun tarvittaessa.

165cm koko on loppu ja täydentyy varastoon helmikuussa 2022.

Lisätiedot

koko

, , , , , , ,