Ötökkäloimi Zebra fullneck HorseGuard ponikoot

65.00

Ötökkäloimi suojaa kutinaa ja erilaisia ihoärsytyksiä aiheuttavilta ötököiltä.

Seeprakuvioitu ötökkäloimi

Mustavalkoisen ötökkäloimen raitakuosinen kangas on kevyttä ja pehmeää pienisilmäistä polyesterimeshia. Loimi hengittää hyvin ja kuivahtaa nopeasti esimerkiksi kesäsateen jälkeen. Tämäkin on tärkeä seikka jotta loimi ei turhaa haudo hevosta ja tee sille epämiellyttävää oloa.

Horse Guardin UV-suojattu ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia. Siinä on kiinnitykset kaulalla ja ryntäissä. Loimessa on toki ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Tämä on kyllä superhyvä helpotus nyt helleajalle kun ötököitä on vaikka kuinka paljon!!!

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Seeprakuvioitu fullneck ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia.

Tässä loimessa on mustavalkea seeprakuvioitu verkkomainen kangas hämää ötököitä laskeutumasta loimen pinnalle. Verkkomainen kangas on kevyttä ja hengittävää mesh polyesteria. Loimikangas on todella hyvä meidän vaihteleviin keleihin -välillä voi sataa ja sitten taas paistaa; tämä loimi hengittää hyvin ja kuivuu nopeasti.

Tätä seeprakuviota on ollut mallistossa jo vuosikausia ja se jatkaa edelleen. Varsin toimivasta ötökkäloimesta siis kyse. Tässä mallissa on kivaa sekin,että malli ja mitoitus ovat tosi onnistuneet; tämä pysyy hyvin päällä ja on kevyt. Ihanteellinen esimerkiksi laidunhevosille mitkä saavat olla pitkiä aikoja ulkona. Plussaa tuosta joustavasta kankaasta sään kohdalla; sen ansiosta loimi pysyy paikoillaan kun hevonen syö.

UV-suojalla oleva loimi on normaalia mitoitusta. Jos useimmat loimet ovat esim. 155cm koko, voi sen tilata myös tästä mallista.

Verkkokaupasta toimitusaika on noin 2-3 päivää

Lisätiedot

koko

, , ,