Ötökkäloimi Zebra

55.00

Ötökkäloimi suojaa kutinaa ja erilaisia ihoärsytyksiä aiheuttavilta ötököiltä.

Seeprakuvioitu ötökkäloimi hämää ötököitä

Mustavalkoisen Zebra -loimen raitakuosinen kangas on kevyttä ja pehmeää pienisilmäistä polyesterimeshia. Loimi hengittää hyvin ja kuivahtaa nopeasti esimerkiksi kesäsateen jälkeen. Tämäkin on tärkeä seikka jotta loimi ei turhaa haudo hevosta ja tee sille epämiellyttävää oloa.

Zebra -ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia. Siinä on kiinnitykset kaulalla ja ryntäissä. Loimessa on toki ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä.

Ja tässä Waldhausen -ötökkäloimessa on kyllä todella hyvin kokoja!

Huom! Myymälässä hetitoimituksessa koot 135,145 ja 165cm

Konepesu 30 asteessa.

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Seeprakuvioitu ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia.

Tässä loimessa on mustavalkea seeprakuvioitu verkkomainen kangas hämää ötököitä laskeutumasta loimen pinnalle. Ja se verkkomainen kangas on kevyttä ja hengittävää mesh polyesteria. Kangas on todella hyvä meidän vaihteleviin keleihin -välillä voi sataa ja sitten taas paistaa; loimi hengittää hyvin ja kuivuu nopeasti.

Tätä seeprakuviota on ollut mallistossa jo vuosikausia ja se jatkaa edelleen. Varsin toimivasta ötökkäloimesta siis kyse. Tässä mallissa on kivaa sekin,että malli ja mitoitus ovat tosi onnistuneet; tämä pysyy hyvin päällä ja kevyt. Ihan ihanteellinen esimerkiksi laidunhevosille mitkä saavat olla pitkiä aikoja ulkona.

Mitoitus on normaalia. Ja huomioithan sen, että kuvasta poiketen ötökkäloimi on klassisella leikkauksella oleva loimi mihin voit ostaa kaulakappaleen ja päähupun tarvittaessa.

Lisätiedot

koko

, , , , , , , , ,