Ötökkäloimi harmaa Eczema

89.95

Ötökkäloimi suojaa kutinaa ja erilaisia ihoärsytyksiä aiheuttavilta ötököiltä.

Harmaa ötökkäloimi ekseemakankaalla

Eczeman ötökkäloimen kangas on kevyttä ja pehmeää polyesteria. Loimi hengittää hyvin ja kuivahtaa nopeasti esimerkiksi sateen jälkeen. Tämäkin on tärkeä seikka jotta loimi ei turhaa haudo hevosta ja tee sille epämiellyttävää oloa.

Eczema -ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia. Siinä on kiinnitykset kaulalla ja ryntäissä sekä isossa mahaläpässä.  Tässä Waldhausen -ötökkäloimessa on myös jalkalenkit, häntäremmi ja häntäläppä.

Vaalea hopean harmaa on uusin värivaihtoehto -ja varsin hyvä!

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Harmaa ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia sillä tässä ekseemaloimessa on joustava, suojaava ja hengittävä polyesteri-kangas.

Mitoitus on normaalia eli jos hevosellasi on yleensä esimerkiksi 145cm kokoisia loimia, käy se koko myös tästä mallista.

Ötökkäloimi on kyllä kesän pelastus. Meidän kesä on niin lyhyt, että hevosille soisi mahdollisimman paljon ulkoilua kelissä kuin kelissä. Siksi on tosi kiva, että esimerkiksi loimissa on näin hyvä ekseemamalli. Eikun loimi päälle vaan ja nauttimaan ulkoilusta!

Ekseemakankaalla oleva ötökkäloimi on nyt hopean harmaa ja se on kyllä hyvä lisä muiden värien rinnalle. Ja viime kesältä tuttu sininen toki jatkaa mallistossa.

Loimen toimitusaika on nyt noin 8-10 päivää.

Lisätiedot

koko

, , , ,