Ötökkäloimi blossom QHP

85.50

Ötökkäloimi suojaa kutinaa ja erilaisia ihoärsytyksiä aiheuttavilta ötököiltä.

Ötökkäloimi meshkankaalla on kivaa blossom sävyä

Ökkäloimen kangas on kevyttä, hengittävää ja pehmeää mesh-polyesteria. Loimi hengittää hyvin ja kuivahtaa nopeasti esimerkiksi sateen jälkeen. Tämäkin on tärkeä seikka jotta loimi ei turhaa haudo hevosta ja tee sille epämiellyttävää oloa.

Blossom ötökkäloimi on hyvin istuvaa mallia. Siinä on kiinnitykset kaulalla ja ryntäissä sekä isossa mahaläpässä.  Tässä QHP:n ötökkäloimessa on myös jalkalenkit, häntäremmi ja häntäläppä. Ja loimen mukana tulee kaulakappale ja päähuppu!

Blossom on uusin värivaihtoehto -ja varsin hyvä!

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Blossom ötökkäloimi QHP :lta on hyvin istuvaa mallia sillä tässä loimessa on joustava, suojaava ja hengittävä polyesterinen mesh-kangas.

Mitoitus on normaalia eli jos hevosellasi on yleensä esimerkiksi 145cm kokoisia loimia valitset tästä 145/195cm koon.

Meidän kevät/kesä on niin lyhyt, että hevosille soisi mahdollisimman paljon ulkoilua kelissä kuin kelissä. Siksi on tosi kiva, että on näin hyvä loimimalli mallistossa. Eikun loimi päälle vaan ja nauttimaan ulkoilusta!

Verkkomaisella mesh-kankaalla oleva ötökkäloimi on roosan värinen ja se on kyllä hyvä lisä muiden värien rinnalle. QHP ötökkäloimi on kivan näköinen ja on se kivan hintainenkin kun ottaa huomioon, että mukaan tulee kaulakappale ja päähuppu!

Myymälässä on hetitoimituksessa 155cm koko Muiden kokojen toimitusaika on noin 6-7 arkipäivää.

Lisätiedot

koko

, , , , ,