Ötökkäloimen kaulakappale Zebra

19.00

Ötökkäloimen seepra kaulakappale suojaa kutinaa ja erilaisia ihoärsytyksiä aiheuttavilta ötököiltä.

Zebra  -kaulakappaleen kangas on kevyttä ja pehmeää pienisilmäistä polyesterimeshia. Kaulakappale hengittää hyvin ja kuivahtaa nopeasti esimerkiksi kesäsateen jälkeen. Kaulakappale kiinnitetään loimeen tarranauhoilla kolmesta eri kohdasta.

Oikeastaan ihan hyvä, että on tällainen irrallinenkin versio myynnissä jos vanhasta loimesta elähtää kaulaosa niin tämänhän kiinnittää siihen helposti kun lisää vain vastakappaleet tämän kaulakappaleen tarranauhoille.

Konepesu 30 asteessa.

Poista

Kuvaus

Ötökkäloimen seepra kaulakappale on hyvin istuvaa mallia. Tässä kaulakappaleessa on ötököitä hämäävä tuo mustavalkea seepra -kuviointi ja se todella hämää ötököitä! Kangas on kevyttä, hengittävää ja kostuessa nopeasti kuivuvaa polyesteria.

Kaulakappale on hyvä varsinkin niille hevosille mitkä hankaavat herkästi harjaansa. Kaulakappaleen lisäksi harjaa voisi hoitaa erilaisilla Leovetin hoitoemulsioilla. Katso lisää esim. Leovet Bio Skin ja Leovet No Rub.

Ötökkäloimen kaulakappale (ja itse ötökkäloimi) sai kiitosta viimekesänä. Malli, materiaali ja mitoitus olivat tykättyjä joten tälle kaudelle ne kaikki jatkavat samanlaisina.

Kaulakappaleen kaveriksi voit tarvittaessa ostaa seeprakuvioidun päähupun. Se auttaa jos ötökät, tuuli, pöly tai auringonvalo ärsyttää hevosen silmiä.

Kaikki koot tulevat varastoon noin 15.4. minkä jälkeen toimitusaika on noin 8-10 päivää

Lisätiedot

koko

, , ,