Nivelsuitset X-line Ruby pullback

95.50

Nivelsuitset ovat tosi kauniit punaisen sävyisellä pehmusteella.  Siron näköiset suitset ovat muotoillulla otsapannalla ja hyvin muotoillulla turparemmillä. Suitsien punainen tehosteväri on vuoden 2019 syksy/talven värejä. Jos tykkäät ruby red -sävystä niin sitä on luvassa moniin tuotteisiin! Kannattaa katsoa myös riimut& narut, pintelit, satulahuovat ja loimet!

Kulutuskestävä kasvisparkittu nahka on pehmeän tuntuista. Suitsien niskahihna ja vuorattu turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut. Ne myös pysyvät pehmeänä kun nahkaa muistaa hoitaa esimerkiksi Leovetin nestemäisellä nahkasaippualla.

Suitsien mitoitus on ns. naftia normaalia. Full-koko on käynyt jos hevosella yleensäkin käytetään fullia. Cob -kokoa menee näissä X-line -malliston suitsissa isoille poneille.

 

Poista

Kuvaus

Pullback nivelsuitset x-line mallistosta ovat tosi päheen näköiset. On hirmuisen kiva, että vuorauksia saa erivärisinä -osa asiakkaista tykkää sellaisista ja tältä firmalta näitä vaihtoehtoja löytyy! Tuo x-line tarkoittaa kasvisparkittua nahkaa mistä x-line -malliston suitset on tehty. Nahka on läpivärjättyä ja pehmeää mutta silti myös kulutuskestävää. Kasvisparkittu nahka on käsitelty ympäristöystävällisemmin mikä on aina hyvä asia!

Suitsien nimi Ruby paljastaa sen mikä on yksi talven väreistä.

Full-kokoa on yleensä myymälässä ja se lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Varastotoimitukset tulevat noin 8 päivässä.

Nämä muotoillut suitset ovat normaalia/naftia full-mitoitusta. Ne ovat sopineet normaalistikin pientä full-kokoa käyttäville hevosille (esimerkiksi minä käytän näistä ja riimuista fullia mikä just ja just riittää säätövaraltaan. Hevonen on puoliverinen millä on 13 ja 13,5 kuolaimia ja 145 loimia).

 

Lisätiedot

koko

,