Nivelsuitset X-line Rainbow

98.50

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä ovat uutta Rainbow -väriä. Siron näköiset suitset ovat muotoillulla niskahihnalla ja tosi hyvin muotoillulla turparemmillä. Otsapanta on erilaisuudessaan hyvän näköinen noilla monivärisillä koristekivillä ja turparemmin koristetere on samaa rainbow-sävyä.

Kulutuskestävä kasvisparkittu nahka on pehmeän tuntuista. Se myös pysyy pehmeänä kun nahkaa muistaa hoitaa esimerkiksi Leovetin nestemäisellä nahkasaippualla.

Suitsien mitoitus on ns. naftia normaalia. Full-koko on käynyt jos hevosella yleensäkin käytetään fullia. Cob -kokoa menee näissä X-line -malliston suitsissa isoille poneille.

Toimitusaika on noin 8 päivää.

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsana:

Kuvaus

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä x-line mallistosta ovat tosi päheen näköiset. Rainbow -väri on nyt uutta heille jotka tykkäävät väreistä ja vähän erilaisesta tyylistä -ja tätä samaa rainbow-ideaa näkyy muuten esimerkiksi jalustimissa.Tuo x-line tarkoittaa kasvisparkittua nahkaa mistä x-line -malliston suitset on tehty. Nahka on läpivärjättyä ja pehmeää mutta silti myös kulutuskestävää. Kasvisparkittu nahka on käsitelty ympäristöystävällisemmin mikä on aina hyvä asia! Ja nahka on todella pehmeää ja se kestää hyvin käyttöä.

Nivelsuitset kaksiosaisella turparemmillä ovat nyt uuden uusi malli.  Suitset tulevat alkuun noin 8 päivässä kunnes kokoja on myös myymälässä. Rainbow-sanalla saat haettua muitakin verkkokaupassa olevia samalla idealla koristeltuja tuotteita.

Nämä muotoillut suitset ovat normaalia mitoitusta.

 

Lisätiedot

koko

,