Nivelsuitset pullback Selene

115.00

Nivelsuitset pullback turparemmilla ovat tosi kivasti muotoillut. Nämä asettuvat hevosen päähän todella mukavasti.

Selene nivelsuitset

Suitset ovat eurooppalaista pehmeää ja kulutuskestävää nahkaa. Suitsien nahka on kasvisparkittua mikä on ympäristöystävällisempi nahan käsittelytapa. Samalla kun nahasta on saatu hyvin kestävä ja pehmeä, se ei myöskään aiheuta yliherkkyysreaktioita hevosen iholla.

Selene- nivelsuitsimallin niskahihna ja turparemmi ovat molemmat hyvin muotoillut ja topatut. Suitsissa on siro muotoiltu otsapanta missä on isoja mustia blingejä. Pullback-turparemmissä on irroitettava alaturparemmi. Suitsissa on koukkukiinnitys joten ne ovat siron ja tyylikkään näköiset. Leukahihna on säädettävissä molemmilta puolilta. Suitsien soljet ovat ruostumatonta terästä. Mukana kapeat kangasohjat.

Selene -nivelsuitset ovat normaalia mitoitusta. Full-koossa niskahihnan leveys on leveimmältä kohdalta 6,5cm. Otsapannan pituus ulkopuolelta, reunasta reunaan on 44cm. Turparemmin pituus kuonon päällä on 32cm (mitta yläreunasta) ja sen leveys leveimmällä kohdalla on 4,5cm.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

QHP nivelsuitset pullback turparemmilla ovat eurooppalaista pehmeää ja kulutuskestävää nahkaa.

Selene -suitsien nahka on kasvisparkittua mikä on ympäristöystävällisempi nahan käsittelytapa. Samalla kun nahasta on saatu hyvin kestävää ja pehmeää, se ei myöskään aiheuta yliherkkyysreaktioita hevosen iholla. Puhdista suitset hoitavalla nahkasaippualla ja rasvaa tarpeen mukaan vaikkapa pari kertaa kuussa.

Ympäristöystävällisyys ja käyttäjäystävällisyys -millä lähinnä tarkoitan hevosystävällisyyttä- ovat tärkeitä kriteereitä ja onneksi tässä firmassa niitä arvostetaan. Nivelsuitset ovat ns. normaalia mitoitusta ja esimerkiksi full-koko sopii hevosille millä yleensäkin käytetään full-kokoisia suitsia. QHP on kiva merkki sillä heiltä löytyy hyvää käyttölaatua olevia tuotteita missä on myös kiva hinta.

Selene -suitsi on tällä hetkellä loppu ja täydentyy kesäkuun puolivälin aikoihin.

Lisätiedot

koko

,