Nivelsuitset pullback ruskea QHP Lupine

119.95

Ruskeat nivelsuitset pullback turparemmilla ovat tosi kivasti muotoillut. Nämä asettuvat hevosen päähän todella mukavasti.

Lupine nivelsuitset

QHP Lupine -suitset ovat eurooppalaista pehmeää ja kulutuskestävää nahkaa. Suitsien nahka on kasvisparkittua mikä on ympäristöystävällisempi nahan käsittelytapa.

Lupine – suitsien niskahihna ja turparemmi ovat molemmat hyvin muotoillut ja topatut. Suitsissa on siro muotoiltu otsapanta mikä on täynnä pienen pieniä koristekiviä. Pullback-turparemmissä on irroitettava alaturparemmi. Ja on muuten taas lakeria!!! Suitsissa on koukkukiinnitys joten ne ovat siron ja tyylikkään näköiset. Leukahihna on säädettävissä molemmilta puolilta. Suitsien soljet ovat ruostumatonta terästä. Mukana kapeat kangasohjat.

Lupine -nivelsuitset ovat normaalia mitoitusta. Full-koossa niskahihnan leveys on leveimmältä kohdalta 7cm. Otsapannan pituus ulkopuolelta, reunasta reunaan on 45cm. Turparemmin pituus kuonon päällä on 34cm (mitta yläreunasta) ja sen leveys leveimmällä kohdalla on 5,5cm.

Cob-ja Full -kokoja on varastossa. Toimitusaika on noin 6-7 arkipäivää

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ruskeat QHP Lupine pullback nivelsuitset ovat eurooppalaista pehmeää ja kulutuskestävää nahkaa.

Lupine -suitsien nahka on kasvisparkittua mikä on ympäristöystävällisempi nahan käsittelytapa. Samalla kun nahasta on saatu hyvin kestävää ja pehmeää, se ei myöskään aiheuta yliherkkyysreaktioita hevosen iholla. Puhdista suitset hoitavalla nahkasaippualla ja rasvaa tarpeen mukaan vaikkapa pari kertaa kuussa.

Ympäristöystävällisyys ja käyttäjäystävällisyys eli oikeammin hevosystävällisyys ovat tärkeitä kriteereitä ja onneksi hollantilaisessa QHP:ssa niitä arvostetaan.

Pullback nivelsuitset ovat ns. normaalia mitoitusta ja esimerkiksi full-koko sopii hevosille millä yleensäkin käytetään full-kokoisia suitsia. QHP on kiva merkki sillä heiltä löytyy hyvää käyttölaatua olevia tuotteita missä on myös kiva hinta.

Ruskeat pullback nivelsuitset ovat tosi kauniit ja niihin sopii hienosti tuo vaalea vuoraus.

Lisätiedot

koko

, ,