Nivelsuitset pullback Ruby

95.50

Pullback nivelsuitset ovat tosi kauniit punaisen sävyisellä pehmusteella. Siron näköiset suitset ovat muotoillulla otsapannalla ja hyvin muotoillulla turparemmillä. Suitsien punainen tehosteväri on aika pähee!

Kulutuskestävä kasvisparkittu nahka on pehmeän tuntuista. Suitsien niskahihna ja vuorattu turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut. Ne myös pysyvät pehmeänä kun nahkaa muistaa hoitaa esimerkiksi Leovetin nestemäisellä nahkasaippualla.

Suitsien mitoitus on ns. naftia normaalia. Full-koko on käynyt jos hevosella yleensäkin käytetään fullia. Cob -kokoa menee näissä X-line -malliston suitsissa isoille poneille.

Toimitusaika nyt noin 8-10 vuorokautta.

Poista

Kuvaus

Pullback nivelsuitset x-line mallistosta ovat tosi päheen näköiset. On hirmuisen kiva, että vuorauksia saa erivärisinä -osa asiakkaista tykkää sellaisista ja tältä firmalta näitä vaihtoehtoja löytyy!

X-line tarkoittaa kasvisparkittua nahkaa mistä x-line -malliston suitset on tehty. Nahka on läpivärjättyä ja pehmeää mutta silti myös kulutuskestävää. Kasvisparkittu nahka on käsitelty ympäristöystävällisemmin mikä on aina hyvä asia!

Suitsien nimi Ruby paljastaa sen mikä on vuorauksen väri.

Pullback nivelsuitset ovat ns. normaalia mitoitusta. Minulla on kaikki suitset full-kokoa eikä näissä ole sen kummempaa kokoeroa muihin suitsiin verrattuna. Mustaan suitseen käyt hyvin rubiinin punainen vuoraus.Tosi kiva, että näitä erilaisia punaisen sävyjä on edelleen. Esimerkiksi Granat ja tämä Ruby ovat niin lähellä sävyinä, että niitä käyttää ihan sujuvasti yhtäaikaa.

Lisätiedot

koko