Nivelsuitset pullback Goldheart

98.50

Pullback nivelsuitset ovat tosi kauniit.

Pullback nivelsuitset ovat pehmeää nahkaa

Kulutuskestävä kasvisparkittu nahka on pehmeän tuntuista. Suitsien niskahihna ja turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut. Ne myös pysyvät pehmeänä kun nahkaa muistaa hoitaa esimerkiksi Leovetin nestemäisellä nahkasaippualla.

Tässä mallissa on eteen taipuva otsapanta missä on isot ja näyttävät kivet. Kun mustissa suitsissa on kullan sävyiset soljet niin otsapannan moniväriset kivet sopivat tosi hyvin.

Suitsien mitoitus on ns. normaalia. Full-koko on käynyt jos hevosella yleensäkin käytetään fullia. Cob -kokoa menee näissä X-line -malliston suitsissa isoille poneille.

Myymälän suitset lähetetään tilauspäivänä

Poista

Kuvaus

Pullback nivelsuitset x-line mallistosta ovat tosi päheen näköiset. Ja mikä tärkeintä eivät ole vaan kivan näköiset mutta ennenkaikkea kivan tuntuiset!

X-line tarkoittaa kasvisparkittua nahkaa mistä suitset on tehty. Nahka on läpivärjättyä ja pehmeää mutta silti myös kulutuskestävää. Kasvisparkittu nahka on käsitelty ympäristöystävällisemmin mikä on aina hyvä asia!

Pullback nivelsuitset ovat ns. normaalia mitoitusta. Minulla on kaikki suitset full-kokoa eikä näissä ole sen kummempaa kokoeroa muihin suitsiin verrattuna. Mustaan suitseen käy hyvin nuo moniväriset isot kivet ja kullan sävyiset soljet.

 

Lisätiedot

koko